Jarek
Go
|
Nawet w Ameryce na małe przechodzą...Masz go jeszcze?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
Jasne! Duże sprzedałem jak junior kopił subaru.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jakie tam "sprawdzenie" - ustawiam tempomat na 93km/h i autko bulgoce na 3,5l/100km! Na ON. Fantastyczne autko, a nie jak tamten przy 200km/h 18l na sto i to benzyny! To faktycznie jest super autko 3,5l benzyny, to prawie po cenie samochodu na gaz...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękny wywiad, chyba też się skuszę, bo u mnie leczenie choroby Hashimoto przebiegło szybciej i bez żadnej zmiany w "zwyczajnym" DO...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Świetnie! Czekam z niecierpliwością!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Super wiadomość, będziemy oglądać i polecać dalej.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Teraz to już się nie da wycofać! Bo widzowie czekają!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oglądałem - super! Ostatnio same super wywiady wychodzą - bo to jak leczyć "nieuleczalne" jest podstawą dobrobytu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ponoć nikt nie chce objąć ministerstwa chorób! Ciekawe dlaczego?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najprościej byłoby wprowadzić Dietę Optymalną Doktora Jana Kwaśniewskiego jako oficjalną "procedurę medyczną" leczenia przyczynowego "chorób cywilizacyjnych".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ponoć nikt nie chce objąć ministerstwa chorób! Ciekawe dlaczego? Na tym każdy się wyłoży...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, popieram. Ale na przykładzie prezydenta Wałęsy widać jak to jest trudne, aby politycy którzy nawet osobiście doświadczyli prozdrowotne zastosowanie DO ostatecznie od niej odeszli. Osobiście (i to jest tylko moje prywatne zdanie, najlepiej żeby nie było prawdziwe) uważam, że dyscyplina DO dla większości nie sprawdzi się.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To fakt, ale teraz można zwalić winę na dietę ketogeniczną...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jasne, popieram. Ale na przykładzie prezydenta Wałęsy widać jak to jest trudne, aby politycy którzy nawet osobiście doświadczyli prozdrowotne zastosowanie DO ostatecznie od niej odeszli. Osobiście (i to jest tylko moje prywatne zdanie, najlepiej żeby nie było prawdziwe) uważam, że dyscyplina DO dla większości nie spraw dzi się. No właśnie- dobry przykład
|
|
|
|
|
|
|
|
|