admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
Dokładnie, niektóra jak wyczyta w prasie kobiecej, że "nieuleczalne", to tylko największe "autorytety medyczne" szuka, aby sobie "pomóc" kopertówką bez kolejki.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Cudownie dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Muszę skomentować "naukowo": Choroba Hashimoto według "procedury medycznej" jest chorobą NIEULECZALNĄ, autoimunoligiczną, przewlekłą - czyli "leczy się" do śmierci i jeden dzień dłużej! W związku z tym należy wysnuć jedynie słuszny wniosek naukowy - ten przypadek i wszystkie inne wyleczenia, mimo diagnozy potwierdzonej wynikami badań - był(y) źle zdiagnozowanne! Biedni ludzie, co "własne zdrowie powierzają fachowcom". I tyle ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie obejrzałem, dobrze wyszło.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Muszę skomentować "naukowo": Choroba Hashimoto według "procedury medycznej" jest chorobą NIEULECZALNĄ, autoimunoligiczną, przewlekłą - czyli "leczy się" do śmierci i jeden dzień dłużej! W związku z tym należy wysnuć jedynie słuszny wniosek naukowy - ten przypadek i wszystkie inne wyleczenia, mimo diagnozy potwierdzonej wynikami badań - był(y) źle zdiagnozowanne! Biedni ludzie, co "własne zdrowie powierzają fachowcom". I tyle ... Pięknie to ująłeś. Nieraz w tych "mądrych" artykułach piszą w sposób wywołujący sensację, że jakaś młoda aktorka zachorowała na nieuleczalną chorobą. Czytając dalej można się dowiedzieć, że to chodzi o "nieuleczalne" Hashimoto... Straszne i "śmieszne"...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cudownie dziękuję! Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Reniu wielkie gratulacje,mikrofon Ci nie przeszkadza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zero zadyszki, spokoj ponad wszystko, dobrze sie słuchało
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zero zadyszki, spokoj ponad wszystko, dobrze sie słuchało Dziękuję. Czekam na wywiad z Tobą...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dam radę obejrzeć?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W zmowie sa, moja siostra nieoptymalna tez tak mowi
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie obejrzałem, dobrze wyszło. Dzięki. Lepiej by było bez tego "paraliżu" tremy... Niektórzy uwielbiają ten "dreszczyk emocji" Ja nie!
|
|
|
|
|
|
|
|