admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prezes OSO Bogdan Tkocz prosi osoby Optymalne do zgłaszania się na wywiady w studio w Warszawie, albo z domu online. Dobrze by było aby jak najwięcej było potwierdzeń korzystnego działania Diety Optymalnej przy różnych jednostkach chorobowych, szczególnie dla osób niezdecydowanych... Tel. kontaktowy: 322 244 614
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jest już kolejka na rok z góry? Bo ja chętnie wystąpię na temat "30 dni do "specjalisty"" - już mam wszystko w głowie poukładane, jakby co!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I jeszcze dodatkowo mogę coś powiedzieć na temat - "można żyć pięknie" od urodzenia do dorosłości!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja tam aż taki to nie jestem, aby się wpraszać!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najlepiej załatwić, zaraz młodzieńcze czasy się przypomną.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziękuję serdecznie, ale cierpliwie poczekam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najlepiej załatwić, zaraz młodzieńcze czasy się przypomną. Aż taki komunista to ja nie jestem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziś nagrane i już zamieszczone! To miłe. Sporo przejęzyczeń i niedomówień z mojej strony, ale nie prostuję, bo w sumie to drobnostki. Ale dopowiem, że w maśle słoninie, smalcu i innych "nasyconych tłuszczach zwierzęcych" jest tyle niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, że przestają one być niezbędne - na tym polega między innymi mądrość odżywiania, ale tematu nie rozwijam.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobrze się zapowiada . Ale z prywatyzacją (wersja ponad wszystko) zalecam ostrożność . Działa w miarę, ale w wersji obecnej - dzielonej/mieszanej. A dlaczego? To wnikliwi badacze "medycyny $rockefellerskiej" mogą wiedzieć...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dziś nagrane i już zamieszczone! To miłe. Sporo przejęzyczeń i niedomówień z mojej strony, ale nie prostuję, bo w sumie to drobnostki. Ale dopowiem, że w maśle słoninie, smalcu i innych "nasyconych tłuszczach zwierzęcych" jest tyle niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, że przestają one być niezbędne - na tym polega między innymi mądrość odżywiania, ale tematu nie rozwijam. Jest dobrze
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo mnie się ten wywiad podoba. Tomasz mówi spokojnie, nawet chwilami wesoło, sposób wypowiedzi jest przystępny i zrozumiały chyba dla wszystkich, a treść bardzo przydatna dla zdrowych osób, dla "chorych na normy" i dla tzw. służby zdrowia. Wywiad na 6+...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiadomo - mlody Kwach ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie mam żadnych wątpliwości, że zaplanowali "depopulację", ale to taka płaskoziemska i szurska teoria, że "wierzyć się nie chce"... Do tego "naukowo" staję się niewiarygodny wygłaszając takie tam 5G-teorie, ale i tak jestem, to co mnie tam I oczywiście jest mi miło, że się podoba i dziękuję za pochwały... 11-tego dwa wywiady w dwóch różnych studiach - pewnie coś będę od widzów "oczekiwał", skoro tak się w Nowym Roku rozkręcam publicznie! Ale z drugiej strony tak dla samego siebie bym się nie "męczył" przecież. Chyba jednak chcę innych "robić dobrze"...
|
|
|
|
|
|
|
|