admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26741
|
To wtedy będzie rzadko Was odwiedzać... Ona od zawsze ma dwie fazy - letnią -dziką - tylko na posiłki do domu wpada i zimową -domową - wychodzi tylko za potrzebą i trochę sobie wzrok wyostrzyć na sikorkach.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trafne porównanie z tym spadochronem! Podoba mi się. Dodać możnaby że prawidłowo działający spadochron to taki który jest otwarty wtedy kiedy ma być otwarty, a zamknięty wtedy kiedy ma. Niby nic, a jednak różnica dość istotna...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Miły stworek! Zdrowia życzę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak na 13lat i tyle "przygód" co miała w życiu - jest w super stanie! No ale "dietę" magistra zootechniki trzyma, to trudno się dziwić!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przy okazji "Pan Bóg dał, ale nie zabrał" miałem opowiedzieć anegdotkę: idzie z knajpy garbaty przez cmentarz, nagle wyskakuje duch w białym kitlu i pyta: "co masz?" "Garb" - odpowiada garbaty. A duch - "to daj". Zdrowy były garbaty pędem wraca do knajpy i opowiada. Na to kulawy wstaje i idzie na cmentarz, wyskakuje duch i pyta "co masz" "Kulawą nogę" - odpowiada kulawy, a duch na to: "To masz garb"... Ale sobie odpuściłem, aby niektórzy co lubią do specjalistów chadzać jako przytyk do siebie nie odebrali...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przy okazji "Pan Bóg dał, ale nie zabrał" miałem opowiedzieć anegdotkę: idzie z knajpy garbaty przez cmentarz, nagle wyskakuje duch w białym kitlu i pyta: "co masz?" "Garb" - odpowiada garbaty. A duch - "to daj". Zdrowy były garbaty pędem wraca do knajpy i opowiada. Na to kulawy wstaje i idzie na cmentarz, wyskakuje duch i pyta "co masz" "Kulawą nogę" - odpowiada kulawy, a duch na to: "To masz garb"... Ale sobie odpuściłem, aby niektórzy co lubią do specjalistów chadzać jako przytyk do siebie nie odebrali... Ale tutaj na Forum nie ma garbatych, ani kulawych...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"płaskoziemcy i foliarze" do tego!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To sprzeczne z zasadami tego "wolnego medium"!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przy okazji "Pan Bóg dał, ale nie zabrał" miałem opowiedzieć anegdotkę: idzie z knajpy garbaty przez cmentarz, nagle wyskakuje duch w białym kitlu i pyta: "co masz?" "Garb" - odpowiada garbaty. A duch - "to daj". Zdrowy były garbaty pędem wraca do knajpy i opowiada. Na to kulawy wstaje i idzie na cmentarz, wyskakuje duch i pyta "co masz" "Kulawą nogę" - odpowiada kulawy, a duch na to: "To masz garb"... Ale sobie odpuściłem, aby niektórzy co lubią do specjalistów chadzać jako przytyk do siebie nie odebrali... Ale tutaj na Forum nie ma garbatych, ani kulawych... Zostało wynagrodzone dzieki...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
O czym płaskoziemskim to ja mam mówić tego 11-go? Jakieś propozycje?
|
|
|
|
|
|
|
|