admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
Czyli mam sobie sam wybrać o czym gadać? Ok! Dam radę.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Podpowiedzieć?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne! Tylko żadne tam "przepowiednie dla Polski", ani inne "sekciarskie tematy", bo ja się do tego nie nadaję. A płaskoziemskie - jak najbardziej np.: "jak kupować, aby "czerwone, przetworzone mięso nie szkodziło"... To fajny temat na konferencję raczej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z tym przetworzonym mięsem, bardzo fajny temat, producenci parówek Ci podziękują, jak wyklarujesz, że MOM jest prozdrowotny.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Książka Tłuste Życie od strony kuchni jak powstawała, i niektóre tematy wybrane omówić jak widzi to współautor do obecnej sytuacji jaka miejsce w Europie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pocisnij o tych bzdurnych nienasyconych i oliwie i mct co to ketoguru wciskaja i "normach" na zarcie nienasyconych Ogolnie o roslinnych No chyba, ze chcesz o blonniku, bo trociny tez kazdy ketoguru wciska oprocz tych blizniakow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Osobiście brakuje mi książk Doktora w tym programie widoczne miejsce dla kamerzysty Bo są też tacy co nie czytali...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Już mam - "plan likwidacji unijnego rolnictwa" - bo wpadł mi z netu dokument unijny pod tytułem - "Najważniejsze cele WPR na lata 2023-2027! Będzie głód w Europie jak nic! No chyba, że nie tylko bauery się ruszą.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Już mam - "plan likwidacji unijnego rolnictwa" - bo wpadł mi z netu dokument unijny pod tytułem - "Najważniejsze cele WPR na lata 2023-2027! Będzie głód w Europie jak nic! No chyba, że nie tylko bauery się ruszą. Powtarzam się , ale jak robić obroty grubemu davidkowi $rockefellerowi to najlepszy kierunek - tuskachata.come.pl
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Teraz jest problem jak wysiudać rolników z ziemi i przekwalifikować grunty orne pod deweloperkę, wiatraki, "elektrownie słoneczne", bo robaki i sztuczne mięso będzie z fabryki, a ryż z importu bedzie ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Teraz jest problem jak wysiudać rolników z ziemi i przekwalifikować grunty orne pod deweloperkę, wiatraki, "elektrownie słoneczne", bo robaki i sztuczne mięso będzie z fabryki, a ryż z importu bedzie ... Takie rzeczy to blokować do skutku na chatatuska. come.pl. Dlatego o tym cisza jak widać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kilka traktorów wystarczy do blokady "lejka" na Władysława. Pozostałe - do pomocy popisom i dla... mediów. Tak państwo $rockefellerstwo, tu lud wyprasza sobie. A z pełnego i tuski nie naleje...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gdzie ten film?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie opublikują, bo za ostro poszedłem!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Niektórzy mają taryfę ulgową, bo nikt nie bierze na poważnie tego co gadają.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member