Zyon
|
No tak.... Na poczcie to mowilem....jak na wariata, ze co opryskani? Nie ma takiej gazety
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
RafałS
|
Gdzieś jest lecz niewiadomo gdzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nauka - nie. Fałszywa nauka, podróby naukowców, lobbyści - pomijają.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sami siebie nie szanujemy, to trudno tego wymagać od obcych.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo to stary kompleks typu: "swego nie znacie, cudze chwalicie"... Na atvbe dla przykładu - "znawcy" Doktora pierwsze słyszą, że jast jakiś zdrowa dieta wysokowęglowodanowa", że o zdrowych wegetarianach też nie słyszeli, bo to im kobalaminy z "urzędu" musi brakować... Natomiast jak ktoś zaczyma publicznie gaworzyć o "wartości biologicznej białka" i "nasyconych tłuszczach zwierzęcych", a także, że "wystarczy z węglowodanami zejść poniżej 100g/D" - no to wyraźnie widać, że Doktora czytał, tylko "zapomniało" się o tym wspomnieć. No i te "akademie zdrowia", zamiast "uniwersytety zdrowia", bo akademii już nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak jest niestety i nadal będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bravo Renia! Wsłuchałem się i bardzo mi się Twój wywiad podoba!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niech sie tam ketuja, katuja na tym łustym keto korycie Jedyne co na keto dobre, to ze dieta oparta jest na w miare zdrowych produktach, dlatego na poczatku zachodza korzystne zmiany dla zdrowia. Nie wyobrazam sobie spozywac nawet przez miesiac takie ilosci białka, jakie sobie nie odmawiaja fani keto. Tylko całe jaja w ilosci 5szt dziennie wykonczyłby moja wytrobe, a jeszcze połowa kurczoka, i 500gr zalecanych warzyw trzeba wcisnac, o innych dodatkach nie wspomne . Zle sie robi przy pisaniu, a co dopiero jesc to wszystko. Przy takim szalenstwie głowka zaczyna sie denerwowac, i zrec chce sie wiecej, a nie mniej Dla mnie kazda dieta, oprocz DO, to jazda autem w ciemnym tunelu bez swiateł...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bravo Renia! Wsłuchałem się i bardzo mi się Twój wywiad podoba! Dziękuję, ja bym jak zwykle dużo zmieniła.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niech sie tam ketuja, katuja na tym łustym keto korycie Jedyne co na keto dobre, to ze dieta oparta jest na w miare zdrowych produktach, dlatego na poczatku zachodza korzystne zmiany dla zdrowia. Nie wyobrazam sobie spozywac nawet przez miesiac takie ilosci białka, jakie sobie nie odmawiaja fani keto. Tylko całe jaja w ilosci 5szt dziennie wykonczyłby moja wytrobe, a jeszcze połowa kurczoka, i 500gr zalecanych warzyw trzeba wcisnac, o innych dodatkach nie wspomne . Zle sie robi przy pisaniu, a co dopiero jesc to wszystko. Przy takim szalenstwie głowka zaczyna sie denerwowac, i zrec chce sie wiecej, a nie mniej Dla mnie kazda dieta, oprocz DO, to jazda autem w ciemnym tunelu bez swiateł...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zależy jakie ten tunel ma "parametry"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na przykład jak maczają chleb w oliwie na najzdrowszej diecie świata, to muszą uważać, aby strząsnąć nadmiar oliwy z tego chleba, bo inaczej jak kapie po brodzie, to otyłość pewna! Nawet "owoce morza" nie pomogą w takiej sytuacji.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kumpel z Nordligen jest na keto o roku, teraz jest juz na keto +,bo suple wrzucił do diety chwalac sie zachecajac mnie Nie rozmawiam z nim o szczegołach, bo mi szkoda czasu i energii, a i tak Doktor zabronił pomagac jak nie poprosza ...
|
|
|
|
|
|
|
|