renia
|
Ale ja się "boję"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26738
|
Ja też tak mam!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to żadna brukselka tylko inkwizycja tutejsza dla żydoamerolstwa, aby Chiny-Rosja mogły nas (i ich) zdystansować w następnej kolejności.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale w sumie nie problem bo rozwiązanie powyższej sytuacji jest proste...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
? A jak komisarze ludowi z brukselki naślą jakich urzędasów tutejszej komuny?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nie możemy się z nimi pożegnać, jak Anglicy? Wyjść stąd po angielsku...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wszystko można, ale główny nurto-ściek miedialny w Polsce jest za komunią, więc nic z tego.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A nie możemy się z nimi pożegnać, jak Anglicy? Wyjść stąd po angielsku... A w sytuacji anglików już coś się poprawiło? Już prowadzą samodzielną politykę pro-angielską. Po twarzach ostatnich przywódców widać... jeszcze więcej Hameryki.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
? A jak komisarze ludowi z brukselki naślą jakich urzędasów tutejszej komuny? Tutejsza komunia naśle i jeszcze powie "unia każe".
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nie możemy się z nimi pożegnać, jak Anglicy? Wyjść stąd po angielsku... A w sytuacji anglików już coś się poprawiło? Już prowadzą samodzielną politykę pro-angielską. Po twarzach ostatnich przywódców widać... jeszcze więcej Hameryki. Ale chyba już nie muszą Unii płacić za emisję gazów i inne bzdury...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nie możemy się z nimi pożegnać, jak Anglicy? Wyjść stąd po angielsku... A w sytuacji anglików już coś się poprawiło? Już prowadzą samodzielną politykę pro-angielską. Po twarzach ostatnich przywódców widać... jeszcze więcej Hameryki. Ponoć deportują nielegalnych migrantów...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale chyba już nie muszą Unii płacić za emisję gazów i inne bzdury... To spróbuj sobie pojeździć czym tam dysponujesz po Londynie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
? Nie ma wyjścia zostaje opcja nr 9. Trza dla niesiebie robić (jak dla siebie nie pozwala inkwizycja) . A dla kogo to dopiero trudne pytanie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale chyba już nie muszą Unii płacić za emisję gazów i inne bzdury... To spróbuj sobie pojeździć czym tam dysponujesz po Londynie... Akurat w te strony się nie wybieram...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Akurat w te strony się nie wybieram... Właśnie mówiłem - od razu się odechciewa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|