Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Czy tłuszczyca jest groźna? (Przeczytany 12397 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|
A przedmowa bedzie czyja?
Myślałem, żeby dać komuś do recenzji np. Pani prof. Bryle, albo Pani prof. Cichosz, ale czas goni. Pewnie wydawca napisze parę słów i starczy. Najchętniej to dałbym Wiktorowi Szostakowi do recenzji, ale obawiam się, że mógłby to odchorować...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Hmmm, z tego co widze, to Mnie nie intarsją specjalnie sprawy techniczne, swoje zrobiłem, a co tam dalej będzie to się zobaczy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A przedmowa bedzie czyja?
Myślałem, żeby dać komuś do recenzji np. Pani prof. Bryle, albo Pani prof. Cichosz, ale czas goni. Pewnie wydawca napisze parę słów i starczy. Najchętniej to dałbym Wiktorowi Szostakowi do recenzji, ale obawiam się, że mógłby to odchorować... Tez pierwsze co pomyslslem to prof Cichosz ale prof Bryla tez super Chyba ze.... niektorzy w ksiazkach id dportu daja wypowiedxi z wlasnych for
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No właśnie aż taki Doktor Kwaśniewski to ja nigdy nie byłem i nie będę. Mam kompletnie inne priorytety, czego niektórzy nigdy nie pojmą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dopiszę, aby nie było nieporozumień: uwielbiam ciche, skromne, spokojne życie, a nie błazeńskie celebrytowanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Hmmm, z tego co widze, to Mnie nie intarsją specjalnie sprawy techniczne, swoje zrobiłem, a co tam dalej będzie to się zobaczy. I tak bardzo wielką i pożyteczną "robotę" zrobiłeś.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Chyba to wytłszczenie dopiszę zaraz do książki...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Panie.....chcesz pan jak Memcen wywrocic stolik ketofanatykom?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A gdzie tam, piszę jak jest a nie jak się ketofanom wydaje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|