admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
ok, mam i ja A Warszawa i okolice nadal w "transporcie" Zadziwia mnie logika PP...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Dziś mam ją pierwszy raz w rekach tzn wczoraj dotarła do paczkomatu ale żona taki front robót mi w poniedziałek nalożylą że nie dało rady podjechac.Są dwa tomy ciężkie
|
|
|
|
|
|
|
saymon9
Newbie
wiadomoci: 24
|
Drogo xd
Pytanie dlaczego miałoby być tanio? Admin udostępnił wiedzę Doktora za darmo, pozwalając Oli czytać książki w całości (ŻO oraz Jak nie chorować). Te książki umożliwiają człowiekowi bycie Zdrowym, Szczęśliwym i Mądrym jeśli tylko chce się je zrozumieć Aktualnie wydana ŁONTP jest swego rodzaju wisienką na torcie czy zadaniem "dla chętnych" Ludzie, traktują po macoszemu rzeczy, które przychodzą im ze zbyt dużą łatwością. Dlatego moim zdaniem podbicie ceny było w tym momencie bardzo dobrym pomysłem, zwłaszcza że opłata o ile mi wiadomo, nie będzie tylko za same książki
|
|
|
|
|
|
|
saymon9
Newbie
wiadomoci: 24
|
Zaraz za darmochę będzie na chomiku, albo innej przestrzeni dyskowej google... Mogę w wordzie cały tekst tu zamieścić dla tych, co jest "za drogo". Problem w tym, że nie jestem komunistą, jak Doktor Kwaśniewski, co ponoć "rozdał wszystko za darmo". Ta inna przestrzeń dyskowa google to chyba moja sprawka... Mea culpa... Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że spytałem wcześniej Admina o zgodę na to (dostęp do książek o ŻO dla ograniczonego grona odbiorców). I co? Zgodził się bez mrugnięcia okiem! Tym bardziej cena nowej książki jest w pełni uzasadniona i nie śmiałbym na nią narzekać Życzę natomiast, żeby ludzie zrozumieli jej wartość i bardzo szybko był potrzebny dodruk PS Ja wszystkie swoje książki wolę mieć w wersji papierowej, ale czasami przydatna jest funkcja ctrl+f (choćby przy przeszukiwaniu archiwalnych numerów Optymalnych).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo inni nie pytają, tylko bez żadnych skrupułów... Do tego, jeśli jest podane źródło i autor - wszystko jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Ja wolę książki papierowe po które mogę w każdej chwili sięgnąć. w mojej kolekcji mam dwie książki z autografem pana dr Jana Kwaśniewskiego i teraz doszła książka z dedykacją p, Tomasza.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Drogo xd
Pytanie dlaczego miałoby być tanio? Admin udostępnił wiedzę Doktora za darmo, pozwalając Oli czytać książki w całości (ŻO oraz Jak nie chorować). Te książki umożliwiają człowiekowi bycie Zdrowym, Szczęśliwym i Mądrym jeśli tylko chce się je zrozumieć Aktualnie wydana ŁONTP jest swego rodzaju wisienką na torcie czy zadaniem "dla chętnych" Ludzie, traktują po macoszemu rzeczy, które przychodzą im ze zbyt dużą łatwością. Dlatego moim zdaniem podbicie ceny było w tym momencie bardzo dobrym pomysłem, zwłaszcza że opłata o ile mi wiadomo, nie będzie tylko za same książki Dokl Moim zdaniem, cena nie gra roli jeśli chodzi doskonalenie zdrowia...Bo ponoć zdrowie jest naj...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... A Warszawa i okolice nadal w "transporcie" Zadziwia mnie logika PP... Mam trochę doświadczeń z przesyłkami i widzi mi się że po opanowaniu przez amerolstwo systemu doręczeniowego w PL, jego funkcjonalność jest skutecznie minimalizowana (dla natywnych). Ogólnie nie ma znaczenia czy chodzi o spółkiewiczów na "państwowym" czy resztę inwentarza giełdowego typu inposty, dhl i reszta z regionalnymi prezio-słupami.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kuriozum jakieś, bo jeszcze Nysa, Legionowo i Skierniewice "w transporcie"! A na podkrakowską wioseczkę i do wioseczki pod Gorzowem Wielkopolskim dotarły paczki w piątek! Ale dziś stolicę obrobili!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kuriozum jakieś, bo jeszcze Nysa, Legionowo i Skierniewice "w transporcie"! A na podkrakowską wioseczkę i do wioseczki pod Gorzowem Wielkopolskim dotarły paczki w piątek! Ale dziś stolicę obrobili! Jak coś to stawiam na Zapiecek.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
ok, mam i ja A Warszawa i okolice nadal w "transporcie" Zadziwia mnie logika PP... DZIĘKI!!! A my otrzymaliśmy dzisiaj wysłane 4.07.2021, PP....
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobrze ze wypaliło jeszcze przed przyjęciem wspólnej waluty
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
DZIĘKI!!! A my otrzymaliśmy dzisiaj wysłane 4.07.2021, PP....
Miłej lektury!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A tutaj DHL Nördlingen nie wyrabia sie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Już Odra przekroczona!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to juz jestem sopkojny, reszta trasy hulajnogami ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|