admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26567
|
Moja Misia ma tak samo - dopiero w połowie czytania od czerwca jest... Ale rozgryza każde zdanie, aby zrozumieć co też tam napisałem. Mnie się zaś włos jeży, bo "jak tak prostego tekstu można nie rozumieć!"
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nic nie kumają, bo gdyby kumali, to by mieli olej a nie masło w głowie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale aby oleum do głowy doszło, to trzeba najlepiej trójniakiem zapić...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2886
|
Moja Misia ma tak samo - dopiero w połowie czytania od czerwca jest... Ale rozgryza każde zdanie, aby zrozumieć co też tam napisałem. Mnie się zaś włos jeży, bo jak tak prostego tekstu można nie rozumieć! A ja przeczytałam książkę "od deski do deski" . Dużo zrozumiałam, ale NIE WIEM czego nie zrozumiałam, czego nie wyczytałam ??? Bardzo lubię komentarze Sławka, ale jeszcze mnie niczym nie zaskoczył......
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A ja przeczytałam książkę "od deski do deski" . Dużo zrozumiałam, ale NIE WIEM czego nie zrozumiałam, czego nie wyczytałam ??? Bardzo lubię komentarze Sławka, ale jeszcze mnie niczym nie zaskoczył......
Bardzo mi miło!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Maniek - chyba przypadkowo usunąłem Twój post - sorry - nie da się tego odwrócić! A odpowiedź na niego jest taka: Mnie tam ketobiochemia nie interesuje - można pisać durnoty, ale nie każdemu wypada. Mnie - nie wypada, albowiem reprezentuję swojego Tatę. Dlatego napiszę tak: "Kwasy tłuszczowe są syntetyzowane z glukozy dostarczonej w diecie poprzez pirogronian."* - Biochema Davidson&wspóautorzy s.401 Wrocław 2002r. Cytując czcigodnego Jerzego Ziębę - "koniec kropka"... A tej ketobraci z "masła mózg powstaje" . Najwspanialszy dietetyk jakiego już nie ma i nie będzie - Doktor Kwaśniewski - opisał to w swoich książkach dokładnie -tylko na poziomie zrozumiałym dla abiturienta, ale to nie są moje problemy. I żeby nie było wątpliwości - sikający po paskach "na ketony" muszą zwiększyć dawkę białka, aby mieli z czego produkować ten pirogronian*, bo inaczej wypalą ketopaski i marnie skończą. Oczywiście najprościej jest zjeść stosownie węglowodanów - co jasno i klarownie wyjaśnił Doktor Kwaśniewski w swoich książkach - "koniec kropka", a nawet trzy (...) * przypuszczam nieśmiało, że ketobrać nie wie skąd się bierze ten "pirogronian" - ale niech ich z tego powodu boli głowa.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moja Misia ma tak samo - dopiero w połowie czytania od czerwca jest... Ale rozgryza każde zdanie, aby zrozumieć co też tam napisałem. Mnie się zaś włos jeży, bo jak tak prostego tekstu można nie rozumieć! A ja przeczytałam książkę "od deski do deski" . Dużo zrozumiałam, ale NIE WIEM czego nie zrozumiałam, czego nie wyczytałam ??? Bardzo lubię komentarze Sławka, ale jeszcze mnie niczym nie zaskoczył...... Ja juz dwa razy i z polowa u Slawka Piwowarczyka Ale tylko dwa wiec na razie sie nie wypowiadam
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko, od września piszę kolejną książkę, ale mam chwilowo tylko tytuł... Do tego nie mam kompletnie konceptu jak opisać zrozumiale "biologiczny kod Wszechświata", bo choć to "tylko" 64 kodony - możliwości są nieskończone. Ponoć starczy tylko "kod Tesli" jako "wytrych" do "Wszechświata", ale w "Kronikach Akaszy" - jest podany kod samo-naprawczy Wszechświata liczący około 18tys. linijek, gdy jest oryginalny - bezbłędny, lub 20-25tys. linijek - ale tu jest nadpisanie bez sensu powodujące spowolnienie procesu i drobne błędy systemu. Dlatego problem tylko zasygnalizowałem w tekście od autora od słów: "Programista", zapisując uniwersalną receptę na życie... " i raczej rozwijać nie będę, bo nie czuję tematu...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Spoko, od września piszę kolejną książkę, ale mam chwilowo tylko tytuł... Do tego nie mam kompletnie konceptu jak opisać zrozumiale "biologiczny kod Wszechświata", bo choć to "tylko" 64 kodony - możliwości są nieskończone. Ponoć starczy tylko "kod Tesli" jako "wytrych" do "Wszechświata", ale w "Kronikach Akaszy" - jest podany kod samo-naprawczy Wszechświata liczący około 18tys. linijek, gdy jest oryginalny - bezbłędny, lub 20-25tys. linijek - ale tu jest nadpisanie bez sensu powodujące spowolnienie procesu i drobne błędy systemu. Dlatego problem tylko zasygnalizowałem w tekście od autora od słów: "Programista", zapisując uniwersalną receptę na życie... " i raczej rozwijać nie będę, bo nie czuję tematu... Programista - spoko, ale inżynier środowiska (w tym programistycznego) to dopiero zapodał temat...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko - "pandemia" to było preludium do zniewolenia narodów Europy i jest to pikuś przy "zielonym zadzie" - to dopiero będzie niewolnictwo.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dla mnie to brzmi jak SF... Dla mnie też... AI pobłądzi niestety.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mam wrażenie, że prędzej ludzie pobłądzą zanim AI zdąży pobłądzić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bardzo dobrze mi się konwersowało w Józefem Wasilikiem, przesłał mi "Moje widzenie rzeczywistości" w Word, abym ocenił książkę merytorycznie. Uwag nie miałem, choć nie ze wszystkim się zgadzam(łem), ale "nic tak nie szkodzi postępowi nauki jak jednomyślność w widzeniu rzeczywistości". Fragment jest tu: http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4825.msg170091#msg170091
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mam wrażenie, że prędzej ludzie pobłądzą zanim AI zdąży pobłądzić. Tiaaak?! To zapytaj ejaj - dieta która wylecza z chorób i obrotów $rockefeller pharmacy & co? I co nie da się? Albo tak... ejaj, ejaj powiedz przecie, któż najmądrzejszy we świecie?...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mam wrażenie, że prędzej ludzie pobłądzą zanim AI zdąży pobłądzić.
|
|
|
|
|
|
|
|