admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Do krateru w Niemczech powinien dojść najpóźniej we wtorek... I żeby nie było, że nie uprzedzałem!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spoko - czujka wystawiona ponad wszystko bedzie, sasiadka nierob bedzie miała zajecie do poludnia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pięknie zaprezentował Pan Sławek Twoje książki. Aż ta radość od Niego się udzielała... Gratuluję dzieła i prezentacji...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Artystyczna dusza! Wspaniale to wypadło.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Errata II. Przy wyliczankach po mnożniku jest 10XX, a winno być 10xx
Przykład: jest (...) odpowiada przepływowi około 3,86x1020 elektronów na sekundę. winno być: (...) odpowiada przepływowi około 3,86x1020 elektronów na sekundę.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A szkoda, bo po tylu "korektach" i tak zawsze coś wychodzi!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze jest, a nawet bardzo dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jest super, jak na taki tekst.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A ten to akurat jest na Żywieniu Optymalnym nazywając to modnie "keto", a podobno wykształcił się biochemicznie głównie na tym Forum cytując całe moje kawałki bez podania autora - tak bynajmniej twierdzi osoba obserwująca "wypowiedzi ketogeników" pod względem plagiatorstwa moich materiałów... Przez to ukryłem przed "gośćmi" wątek "zadaj pytanie o odżywianie"... Ostatnio nawet na kefofejsie cały mój tekst się pojawił bez podania źródła, za to cały zaznaczony "na czerwono", bo taki ważny jest! Ale co mnie tam.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A no byl byl, jest to modne wyciac, pokolorowac i wkleic jako swoje. Ja widze tego na peczki, nie bede jechal po nickach i nazwiskach ale panowie (nie wiem czy panie) jada calosciowo z tego forum, czesto nawet nie zadajac sobie trudu przestawienia wyrazow dla pozorow przyzwoitosci A, ze bywam na wielu roznych grupach i miejsach to widze to bardzo wyraznie. Dlatego nawet ksiazka pani Gieruli, w ktorej najpierw pisze o badaniach Westona Price a w drugiej mowi o diecie optymalnej jest pod tym wzgledem dosc odrazajaca, bo wspomina o paru osobach z tego i sasiedniego forum ale o doktorze Kwasniewskim nawet w bibliografii nie wspomina. Co do ketokocura to na szczescie spral sobie glowe amerykanskimi ksiazkami gdzie eko-bio avokado jest bardzo modne a olej rzepakowy to najlepszy tluszcz i juz nie bedzie czytal nowej ksiazki Jego target to teraz eko bio gluten free
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ten to akurat jest na Żywieniu Optymalnym nazywając to modnie "keto", a podobno wykształcił się biochemicznie głównie na tym Forum cytując całe moje kawałki bez podania autora - tak bynajmniej twierdzi osoba obserwująca "wypowiedzi ketogeników" pod względem plagiatorstwa moich materiałów... Przez to ukryłem przed "gośćmi" wątek "zadaj pytanie o odżywianie"... Ostatnio nawet na kefofejsie cały mój tekst się pojawił bez podania źródła, za to cały zaznaczony "na czerwono", bo taki ważny jest! Ale co mnie tam. A jak tak sobie piszę, nie mając pojęcia, że tutaj tacy "szpiedzy-plagiatorzy" działają...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A ja nie wiedzialem, ze to o mnie, ale dziekuje ze pamietasz......
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kurcze, Slawek juz widze ma a ja jeszcze nie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Przed chwilą otrzymałam książki. Będzie co czytać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kurcze, Slawek juz widze ma a ja jeszcze nie A bo poczta polska się rządzi dziwnymi zasadami. Wysłałem partię do jednej miejscowości, na jedną ulicę i jedni już mają, a drudzy jeszcze nie. Większość jest już w doręczeniu, a tylko kilka w transporcie. Twoja właśnie w "transporcie"...
|
|
|
|
|
|
|
|