Gavroche
|
Ja dostałem dziś rano, ale wyjazd był, więc melduję dopiero teraz. Przeleciałem to, co mnie najbardziej zainteresowało, jest dobrze. Teraz będę się wgryzał głębiej, aż przeczytam całość, a potem jeszcze raz i jeszcze, w miarę potrzeb. Książki Doktora mi się tak najlepiej czytało, nie zmieniam działającego schematu. Dziękuję bardzo, dedykacja nawet czytelna i nazwisko nie przekręcone.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26567
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Miłej lektury.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Miłej lektury.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ciekawe kto to ten osiemlack... ?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No jak kto?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Super...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
brawo za pomyslunek - kreatywitet
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czytalem dzis jadac autobusem, take wlasnie chcialem czytac , troche naukowosci dorzucone zeby te wszystkie ketoguru nie mogly zerznac i udawac, ze to ich, i to jest git. Sam bym taka chcial napisac czekam na drugi tom
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Ksiazki dotaryły do Nördlingen! Elegancko oprawione - takie zylety ze mucha nie siada - zakładka jest super Kolekcja ksiazek Doktora ozyła i sie powiekszyła dzieki Tobie Wielkie dziekuje za kawał prezentu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ksiazki dotaryły do Nördlingen! Elegancko oprawione - takie zylety ze mucha nie siada - zakładka jest super Kolekcja ksiazek Doktora ozyła i sie powiekszyła dzieki Tobie Wielkie dziekuje za kawał prezentu Świetnie, miłej lektury.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Teraz w hameryce badają leczenie wszystkiego tzw. "dietą ketogeniczną" i dobrze to idzie, bo jest "niczyja". Ale co rusz im wychodzi, że jednak jest "szkodliwa", bo to syndrom metaboliczny "tłuszczycy" (czyli zamias glukozy, tłuszcz w moczu jest co nazywają "ketonurią"). To już lepiej "mydlane kupy" wydalać, ale aby nie bulwersować zbytnio ketofanatyków - nie napisałem na ten temat w książce. Prawdą jest natomiast, że z BTW można wyeliminować całkowicie z diety jedynie węglowodany, natomiast bez białka i tłuszczu się nie da żyć, dlatego polecali na dietach niskotłuszczowych "tłuste ryby morskie" w ilości przynajmniej raz w tygodniu, a teraz polecają olejową suplementację z wit.D, ale to drogo wychodzi, a chętnych i tak nie brakuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A tutaj elita wyznacza nowe trendy dietyczne Mleko sojowe w roznych postaciach tylko dla swiadomych, i swiadomsc rosnie Za kilka lat, pewnie krowie mleko ludzie sami uznaja za szkodliwe dla klimatu i zdrowia, wiec nie bedzie problemu odrolniczyc rolnikow...
|
|
|
|
|
|
|
|