Autor
|
Wtek: Książka kolekcjonerska. (Przeczytany 132260 razy)
|
|
Zyon
|
Świetnie - poczytam ... Ostatnio czytałem, że w DNA można zapisać nie tylko kod genetyczny, ale i inne dane! Chińczyki ponoć zapisują już zdjęcia i filmy i to w kolorze przy pomocy metylacji, a gram DNA ma ponoć pojemność 250 TB! Za chwilę całe "rozumy" w nici będą zapisywać, bo postęp musi być. E,tam jaki to postep, my mamy zakretki przytwierdzone do butelek, to jest postep a nie jakies tam DNA
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Albo dalej w odpowiedzi... "transport kwasów tłuszczowych nerwem błędnym" . To jakaś nowa rewelancja czy ze mną coś nie teges?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie wiem zaś co we mnie "wstąpiło", w zasadzie powinienem się powstrzymać, bo przecież ten Damian pisze te "ketosensacje" na konto Rodzeniów, no ale jak widzę takie ketoknoty ketobiochemii, to trudno mi się powstrzymać... Sorry, już tak mam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To jakaś nowa rewelancja czy ze mną coś nie teges?
Na podstawie ketobiochemii stwierdzam, że z Tobą jest coś nie teges! Nerw błędny zaś wielu jeszcze zadziwi swymi funkcjami...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To jakaś nowa rewelancja czy ze mną coś nie teges?
Na podstawie ketobiochemii stwierdzam, że z Tobą jest coś nie teges! Nerw błędny zaś wielu jeszcze zadziwi swymi funkcjami... A to może te kwasy z masła tylko wciąga.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Muszę się powstrzymać już na dobre, bo nie chcę temu Damianowi przykrości sprawiać...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O matko ale ketobzdety Ich juz calkiem pokopalo, to jakis nowy ketokaplan?? Kto to w ogole jest ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Taka ta natura durna jest, samica produkuje z poświęceniem mleko, z którego osesek nie korzysta. Internety coraz lepsze.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ich tak to masło w mózgu pogięło, że z ketobiochemii wykreślili cały rozdział "pośrednie przemiany węglowodanów"... Z mojego bogatego doświadczenia czytelniczego wynika, że do wartości oceny każdego podręcznika biochemii wystarczy przeanalizować dwa działy: "przemiany pośrednie..." i "integracja metabolizmu" - treść w nich zawarta jest podstawą rozważań dietetycznych, aby jakiemu ketointelektualiście i nie tylko nie wychodziło, że "mózg jest ze spożytego masła" - co jest jawną kpiną i nikt z naukowców takich bzdur nie potraktuje poważnie, ani też osób głoszących takie tezy.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ich tak to masło w mózgu pogięło, że z ketobiochemii wykreślili cały rozdział "pośrednie przemiany węglowodanów"... Z mojego bogatego doświadczenia czytelniczego wynika, że do wartości oceny każdego podręcznika biochemii wystarczy przeanalizować dwa działy: "przemiany pośrednie..." i "integracja metabolizmu" - treść w nich zawarta jest podstawą rozważań dietetycznych, aby jakiemu ketointelektualiście i nie tylko nie wychodziło, że "mózg jest ze spożytego masła" - co jest jawną kpiną i nikt z naukowców takich bzdur nie potraktuje poważnie, ani też osób głoszących takie tezy. Bo, Panie Kolego, macie łeb nie od parady. Najlepsze miejsce do zdobywania i pogłębiania wiedzy, to to Forum, szkoda, że prawie nikogo już tu nie ma, bo filmy i portale społecznościowe teraz na topie... A niech tam, pożyjemy zobaczymy, może fora wrócą?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tu się szykuje niespodzianka, ale jak to wyjdzie to tylko net wie!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie, nie, bo to musi być "ich oryginalne odkrycie"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ich tak to masło w mózgu pogięło, że z ketobiochemii wykreślili cały rozdział "pośrednie przemiany węglowodanów"... Z mojego bogatego doświadczenia czytelniczego wynika, że do wartości oceny każdego podręcznika biochemii wystarczy przeanalizować dwa działy: "przemiany pośrednie..." i "integracja metabolizmu" - treść w nich zawarta jest podstawą rozważań dietetycznych, aby jakiemu ketointelektualiście i nie tylko nie wychodziło, że "mózg jest ze spożytego masła" - co jest jawną kpiną i nikt z naukowców takich bzdur nie potraktuje poważnie, ani też osób głoszących takie tezy. Bo, Panie Kolego, macie łeb nie od parady. Najlepsze miejsce do zdobywania i pogłębiania wiedzy, to to Forum, szkoda, że prawie nikogo już tu nie ma, bo filmy i portale społecznościowe teraz na topie... A niech tam, pożyjemy zobaczymy, może fora wrócą? Ale czytających to Forum jest sporo i ciągle przybywa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|