forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-22, 15:25:49

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.
669710 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Prasa
| | |-+  Książka kolekcjonerska.
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Książka kolekcjonerska.  (Przeczytany 132133 razy)
Blackend
Hero Member
wiadomoci: 57184

Odp: Książka kolekcjonerska.
« Odpowiedz #540 : 2024-11-14, 21:28:20 »

Shocked
Nie, nie, bo to musi być "ich oryginalne odkrycie"...  Cool

Poprzednie pokolenie 30 niedouczonych wymarło lub powoli wymiera ale pojawiło się nowe z dokładnie takim samym zachowaniem.
Nie ma udanych spisków i spiskowych teorii, jest tylko punkt siedzenia i wspólnota interesów.  Cool
admin
Administrator
Hero Member
*
wiadomoci: 26739

« Odpowiedz #541 : 2024-11-15, 08:40:15 »

https://www.msn.com/pl-pl/styl-zycia/moda-i-uroda/matura-2025-b%C4%99d%C4%85-zmiany-w-progach-zdawalno%C5%9Bci-straci%C5%82a-znaczenie-cenzusu-intelektualnego/ar-AA1tZUGy?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=d990239c0df44f3d8411a611c25b060c&ei=64 - a tu planują produkcję "maślanych mózgów", co we wszystko uwierzą, co "naukowiec", czy inny "ketodeveloper" powie...  Confused
"Pandemia covid" będzie powszechna!  Laughing

Blackend
Hero Member

« Odpowiedz #542 : 2024-11-15, 09:57:29 »

Ale uczniowie się cieszą. Wink
admin
Administrator
Hero Member
*

« Odpowiedz #543 : 2024-11-15, 10:00:10 »

Jasne, a do tego pokolenie Z ma pamięć zewnętrzną, tylko sprawne poruszanie się po klawiaturze jest wymagane. Wink

Blackend
Hero Member

« Odpowiedz #544 : 2024-11-15, 10:23:14 »

Laughing
admin
Administrator
Hero Member
*

« Odpowiedz #545 : 2024-11-15, 10:51:33 »

I dostęp do 5G - bo bez tego rozum im siada! Wink

Blackend
Hero Member

« Odpowiedz #546 : 2024-11-15, 16:25:00 »

No tak, instytucka Babci i Dziadka jako kompendium wiedzy powoli staje się zbędna, bo 5G jest szybsze. Wink
RafałS
Sr. Member
Pe: Mczyzna
wiadomoci: 18137

« Odpowiedz #547 : 2024-11-15, 16:50:31 »

Tylko (aż) droższe... Cool
Blackend
Hero Member

« Odpowiedz #548 : 2024-11-15, 19:53:03 »

Odhumanizowanie.  Cool
admin
Administrator
Hero Member
*

« Odpowiedz #549 : 2024-11-16, 11:03:12 »

https://www.youtube.com/watch?v=2sqDubUQslI - dr Jaśkowski między innymi o kształceniu i nie tylko...  Cool
Podaję linka, bo jest to zbieżne z tym co na ten temat pisano tu.  Very Happy
Jointy natychmiast zmniejszyłyby "zapotrzebowanie" na psychologów i "leki" przez nich przepisywane - dlatego są "zakazane".  Confused
Bo mózg z "marihuany" dużo lepiej funkcjonuje nawet od "mózgu z masła"... Wink

RafałS
Sr. Member

« Odpowiedz #550 : 2024-11-16, 12:46:40 »

Wypada życzyć miłej koegzystencji i spokojnej emerytury  Cool z przewlekle odurzonymi bo to tylko ktoś kto nie do końca zna zjawisko i szersze skutki może reklamować. Ja tam dziękuję za takich ozdrowieńców. Wink
Blackend
Hero Member

« Odpowiedz #551 : 2024-11-16, 13:13:27 »

Cool
admin
Administrator
Hero Member
*

« Odpowiedz #552 : 2024-11-16, 17:49:57 »

admin
Administrator
Hero Member
*

« Odpowiedz #553 : 2024-11-20, 10:24:51 »

Przygotowuję materiały do mojej "dokumentalnej" książki i dziś mam w ręku list od Wolfganga Lutz'a do mojego Taty - cyt.:

Graz (Austria), 23 sierpnia 04

Drogi Janie!

Mam przed sobą Twój serdeczny list z dnia 08.06.04, w którym zapraszasz mnie do Polski we wrześniu. Niestety, oboje nie czujemy się na tyle dobrze, abyśmy w tym roku mogli odbywać podróże - planujemy je na przyszły rok, 2005. Pod koniec października przenosimy się znowu do Londynu. Może uda mi się znaleźć kolegę (kardiologa), który wraz ze mną zajmie się tematem "Starsi ludzie z dekompensacją sercową" i opracuje go przy pomocy dobrego szpitala. Wiem, że Twoją dietą można takich pacjentów uchronić od szybkiej śmierci (wraz z Digitalis i diuretykami), może już spotkałeś się z odpowiednim przypadkiem.
(...)
Muszę Ci kiedyś opowiedzieć, jak to było z badaniami (prospektive randomisierte) na temat Morbus Crohn, które rozpocząłem z panią dr Idris i które zostały mi odebrane przy pomocy niemieckich klinicystów. W ich zestawieniach moje nazwisko pojawia się tylko w związku z przeliczaniem jednostek chlebowych (Broteinheiten) na gramy wg szkoły wiedeńskiej. Moja praca o Morbus Crohn i o diecie niskowęglowodanowej została mimo moich ostrych protestów przywłaszczona. Nie byłbym zdolny do takiej naukowej kradzieży. Wręcz przeciwnie - my, którzy mamy idee, odkrycia, na podstawie których inni piszą swoje prace naukowe, otrzymują stanowiska i zarabiają pieniądze - musimy trzymać się razem i bronić kreatywnych umysłów. Abym mógł powoływać się na Ciebie i bronić Twojego pierwszeństwa w Sztokholmie, potrzebowałbym dodatkowo prace z Akademii Zdrowia Arkadia* dokumentujące Twoje osiągnięcia.

(...)
Odezwę się z Londynu w przyszłym roku, kiedy będę znał przybliżony termin ewentualnej podróży do Polski.
Tymczasem przesyłam serdeczne pozdrowienia, także od Helen, mojej żony i siły napędowej. Właśnie ukazuje się 15 rozszerzone wydanie "Leben ohne Brot" po niemiecku. Prześlę Ci egzemplarz, kiedy wyjaśnię sprawy prawne z Ameryką.

Twój Wolfgang.

* - w książce "Łatwe odpowiedzi na trudne pytania" zamieściłem skrócone wersje (uznałem, że pełne, naukowe opracowania z dokumentacją medyczną są zbyt długie do publikacji w mojej książce) leczenia Dietą Optymalną cukrzyc typ. I i II, miażdżycy, nadciśnienia, SM, GPP, astmy, choroby Parkinsona, choroby wieńcowej, chorób przewodu pokarmowego i chorób wątroby...

Zgłoszenia do Nagroda Nobla dla Doktora Kwaśniewskiego - szczegóły za około 25lat - po odtajnieniu, jeśli kogo to jeszcze będzie interesowało.  Mnie nieszczególnie.

renia
Hero Member
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72234

« Odpowiedz #554 : 2024-11-20, 10:39:55 »

https://www.youtube.com/watch?v=2sqDubUQslI - dr Jaśkowski między innymi o kształceniu i nie tylko...  Cool
Podaję linka, bo jest to zbieżne z tym co na ten temat pisano tu.  Very Happy
Jointy natychmiast zmniejszyłyby "zapotrzebowanie" na psychologów i "leki" przez nich przepisywane - dlatego są "zakazane".  Confused
Bo mózg z "marihuany" dużo lepiej funkcjonuje nawet od "mózgu z masła"... Wink

Już film wycięli... Confused Pewnie jakiś nieprzyzwoity wrzuciłeś... Cool Laughing

admin
Administrator
Hero Member
*

« Odpowiedz #555 : 2024-11-20, 10:41:49 »

Shocked
Fatalnie!  Sad

renia
Hero Member
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72234

« Odpowiedz #556 : 2024-11-20, 10:46:55 »

Przygotowuję materiały do mojej "dokumentalnej" książki i dziś mam w ręku list od Wolfganga Lutz'a do mojego Taty - cyt.:

Graz (Austria), 23 sierpnia 04

Drogi Janie!

Mam przed sobą Twój serdeczny list z dnia 08.06.04, w którym zapraszasz mnie do Polski we wrześniu. Niestety, oboje nie czujemy się na tyle dobrze, abyśmy w tym roku mogli odbywać podróże - planujemy je na przyszły rok, 2005. Pod koniec października przenosimy się znowu do Londynu. Może uda mi się znaleźć kolegę (kardiologa), który wraz ze mną zajmie się tematem "Starsi ludzie z dekompensacją sercową" i opracuje go przy pomocy dobrego szpitala. Wiem, że Twoją dietą można takich pacjentów uchronić od szybkiej śmierci (wraz z Digitalis i diuretykami), może już spotkałeś się z odpowiednim przypadkiem.
(...)
Muszę Ci kiedyś opowiedzieć, jak to było z badaniami (prospektive randomisierte) na temat Morbus Crohn, które rozpocząłem z panią dr Idris i które zostały mi odebrane przy pomocy niemieckich klinicystów. W ich zestawieniach moje nazwisko pojawia się tylko w związku z przeliczaniem jednostek chlebowych (Broteinheiten) na gramy wg szkoły wiedeńskiej. Moja praca o Morbus Crohn i o diecie niskowęglowodanowej została mimo moich ostrych protestów przywłaszczona. Nie byłbym zdolny do takiej naukowej kradzieży. Wręcz przeciwnie - my, którzy mamy idee, odkrycia, na podstawie których inni piszą swoje prace naukowe, otrzymują stanowiska i zarabiają pieniądze - musimy trzymać się razem i bronić kreatywnych umysłów. Abym mógł powoływać się na Ciebie i bronić Twojego pierwszeństwa w Sztokholmie, potrzebowałbym dodatkowo prace z Akademii Zdrowia Arkadia* dokumentujące Twoje osiągnięcia.

(...)
Odezwę się z Londynu w przyszłym roku, kiedy będę znał przybliżony termin ewentualnej podróży do Polski.
Tymczasem przesyłam serdeczne pozdrowienia, także od Helen, mojej żony i siły napędowej. Właśnie ukazuje się 15 rozszerzone wydanie "Leben ohne Brot" po niemiecku. Prześlę Ci egzemplarz, kiedy wyjaśnię sprawy prawne z Ameryką.

Twój Wolfgang.

* - w książce "Łatwe odpowiedzi na trudne pytania" zamieściłem skrócone wersje (uznałem, że pełne, naukowe opracowania z dokumentacją medyczną są zbyt długie do publikacji w mojej książce) leczenia Dietą Optymalną cukrzyc typ. I i II, miażdżycy, nadciśnienia, SM, GPP, astmy, choroby Parkinsona, choroby wieńcowej, chorób przewodu pokarmowego i chorób wątroby...

Zgłoszenia do Nagroda Nobla dla Doktora Kwaśniewskiego - szczegóły za około 25lat - po odtajnieniu, jeśli kogo to jeszcze będzie interesowało.  Mnie nieszczególnie.

Książka zapowiada się naprawdę ciekawie... Very Happy

admin
Administrator
Hero Member
*

« Odpowiedz #557 : 2024-11-20, 11:06:47 »

Very Happy
Spokojnie myślę nad tematem...  Cool
List org. w j. niem. - tłumaczenie nie moje. Wink

RafałS
Sr. Member

« Odpowiedz #558 : 2024-11-20, 12:17:35 »

Już film wycięli...
"Nie spełnia wytycznych dla stada".
A to fałsz jakiś bo nic rewelacyjnego tam akurat pan J nie podał. Takie bajanie że jak w Ameryce nie widział takich a takich (zależy gdzie patrzał) to w domyśle w Europie z innym dorobkiem i klimatem miałoby też działać. Żadna strata, powiadam.  Cool
Blackend
Hero Member

« Odpowiedz #559 : 2024-11-20, 12:36:37 »

Szczerze to też mnie zdziwiło, nic tam antysystemowego nie było.  Cool
Zresztą ja akurat jestem przeciwny ćpaniu czegokolwiek, czy to miękkie czy twarde, nie ma znaczenia, to nie jest dobry kierunek - dla mnie zaznaczam.  Cool
Strony: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.04 sekund z 20 zapytaniami.