RafałS
|
No chyba że ta $rockefellerska medycyna... Niby każdy może sobie prześledzić wzorzec powszechnie praktykowany dziś, ale na pewnym poziomie oglądalności może przekraczać "wytyczne dla stada"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już film wycięli... "Nie spełnia wytycznych dla stada". A to fałsz jakiś bo nic rewelacyjnego tam akurat pan J nie podał. Takie bajanie że jak w Ameryce nie widział takich a takich (zależy gdzie patrzał) to w domyśle w Europie z innym dorobkiem i klimatem miałoby też działać. Żadna strata, powiadam. Nie rozbierał się przed kamerą czasami...
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26797
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ciekawe jakby to było, gdyby nagle leki i suplementy stały się niedostępne? Zaraz pewnie ludzkość by się oczyściła z toksyn...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A co by było, gdyby zabrakło preparatów covidowych?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Szczepią się nadal wg harmonogramu! Wiem z okolicznej "pierwszej ręki"!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
U nas też szczepią, ale dopóki bez przymusu, to niech tam biorą nawet po kilkanaście.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie, jak już raz się wzięło, to wciąga gorzej jak maryśka!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Półpasiec, zakrzepicę poprzednio W podarku" dawali... Ciekawe co ta seria przyniesie!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wczoraj rozmawiałem z chorym aktualnie na covid (tak twierdził) po iluś tam dawkach i nic, żadnych wniosków poza tym, że kolejną dawkę też weźmie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tacy otępiali umysłowo są w pierwszej kolejności w kolejce na G5... Przyczyna zgonu - "nałe zatrzymanie akcji serca" ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale co mają z tymi preparatami zrobić, przecież nie wyleją, bo szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dlatego propagowanie wyszczepu jest konieczne! Ostatecznie wyszło, że można kpić ze "zbiorowej mądrości narodu", ale że aż tak?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Cytując klasyka "ciemny lud..."
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mam już przemyślany kompletnie tekst pt. "Wstęp do leczenia cukrzycy", będący większym fragmentem "artykułu" na temat leczenia cukrzycy typII metodą Doktora Jana Kwaśniewskiego (powszechnie plagiatowaną przez ketobrać co ponoć "wycofuje"...) ale jakoś nie mogę się zebrać do "przelania na papier"... Szybko pójdzie, bo z pisaniem takich tekstów nie mam kłopotów. Teraz ważniejszy jest Wernisaż Sławomira Piwowarczyka w Sochaczewie przecież!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie masz daleko...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No nie, ale tyle fotopułapek nastawiali, że ...
|
|
|
|
|
|
|
|