|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Na szczęście jeżdżę zgodnie z przepisami, więc mnie tam te drogie foty nie interesują.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mam już przemyślany kompletnie tekst pt. "Wstęp do leczenia cukrzycy", będący większym fragmentem "artykułu" na temat leczenia cukrzycy typII
I żeby nie było - "niezrozumiały tekst" postaram się przerobić na ... Z tym mam największy problem, ale postaram się.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli super dla wszystkich...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To fakt!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale rozsądna...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie masz daleko... Tak szczerze Reniu, to Ty też nie masz aż tak daleko! To bardzo ważne wydarzenie jest, bo pewnie wiele "rąbków tajemnicy" będzie uchylonych...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oj, kusisz...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A gdzie tam! Pewnie Sławek (i nie tylko) byłby szczęśliwy, gdybyście podjechali!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mój mąż pracuje prawie na okrągło. W niedzilę też. A nasze samochody ostatnio wariują, każdego po kolei się psuje. Najmłodszy (syn nie samochód ) prawdopodobnie musi kupić sobie nowszy, bo w tym co ma naprawa będzie chyba droższa, niż wartość samochodu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja sama już w dłuższe trasy nie jeżdżę, tyle zmian z drogami porobili, że pewnie bym się pogubiła, nawet z nawigacją...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A gdzie tam! Pewnie Sławek (i nie tylko) byłby szczęśliwy, gdybyście podjechali! Pewnie jeszcze będzie okazja, żebyśmy się wszyscy spotkali...
|
|
|
|
|
|
|
|