saymon9
Newbie
wiadomoci: 24
|
Dzień dobry! Z racji, że już od dłuższego czasu podglądam sobie cichaczem to forum, postanowiłem że najwyższy czas wyjść z ukrycia. Jestem Szymon, miło mi Was wszystkich poznać
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Newbie
wiadomoci: 19
|
Dobry
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dzindybry. Czy my już gdzieśnietentegocoś?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moj pierwszy post....ojojoj dawno to bylo, poscilem chyba caly dzien i mnie strasznie ssalo w zoladku. Wiecej nie pamietam
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Dzień dobry! Z racji, że już od dłuższego czasu podglądam sobie cichaczem to forum, postanowiłem że najwyższy czas wyjść z ukrycia. Jestem Szymon, miło mi Was wszystkich poznać Witaj Szymonie... "Znamy" się z Grupy "Żywienie Optymalne Doktora Jana Kwaśniewskiego" na FB...
|
|
|
|
|
|
|
saymon9
Newbie
|
Moj pierwszy post....ojojoj dawno to bylo, poscilem chyba caly dzien i mnie strasznie ssalo w zoladku. Wiecej nie pamietam Faktycznie nie zaszalałem z tym doborem słów
|
|
|
|
|
|
|
saymon9
Newbie
|
Dzień dobry! Z racji, że już od dłuższego czasu podglądam sobie cichaczem to forum, postanowiłem że najwyższy czas wyjść z ukrycia. Jestem Szymon, miło mi Was wszystkich poznać Witaj Szymonie... "Znamy" się z Grupy "Żywienie Optymalne Doktora Jana Kwaśniewskiego" na FB... Reniu, bardzo się cieszę, że widzę Cię też tutaj Swoją drogą człowiek nie czuje się taki "obcy" na początku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemiecki premier zachowuje się jak dzieciak Stanowisko zobowiązuje do przedstawienia dowodów na podstawie których prawo pozwala do wydalenia agantow z kraju. Tylko że on nie ma nic -ośmiesza siebie i Polskę, a Putin boki zrywa - tusowska dyplomacja kompletne dno ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo oni teraz interesują nami, dlatego...
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1041
|
Dzień dobry! Z racji, że już od dłuższego czasu podglądam sobie cichaczem to forum, postanowiłem że najwyższy czas wyjść z ukrycia. Jestem Szymon, miło mi Was wszystkich poznać Witam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|