adamel
Go
|
Tchnęło optymizmem
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Energia elektryczna - do góry, olej napędowy - do góry, dziura budżetowa - jak Rów Mariański... Już widzę ten wzrost gospodarczy w tym roku
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A ja sobie bardzo chwalę mieszkanie w Polsce B. Nie ma korków na ulicach, cisza, skokój, las za oknem, łąki dziesięć minut spacerem, a sklepów i marketów jest jak Polsce A i to godzinkę solidnym biegiem! Najlepsza mleczarnia ... Czyli wszystko, co niezbędne do życia, bez uciążliwości "betonu" i "szczurów pod krawatem". PS aby tylko jeszcze wygonili tranzyt z Włocławka i pełnia szczęścia będzie! Co za piękny K-raj te KUJAWY!
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
A ja sobie bardzo chwalę mieszkanie w Polsce B. Nie ma korków na ulicach, cisza, skokój, las za oknem, łąki dziesięć minut spacerem, a sklepów i marketów jest jak Polsce A i to godzinkę solidnym biegiem! Najlepsza mleczarnia ... Czyli wszystko, co niezbędne do życia, bez uciążliwości "betonu" i "szczurów pod krawatem"... ...Mieszkało się w Polsce A, mieszka się właściwie w Polsce B, obym sobie jeszcze w podobnym B jak wyżej miał okazję...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..aby tylko jeszcze wygonili tranzyt z Włocławka i pełnia szczęścia będzie!
Dobry biznes na tym robią. Ograniczenie do 50 i fotoradar ma co robić Znajomi mają już kolekcję zdjęć z Włocławka w wykonaniu fotoradaru
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
We Włocławku jest czynny na krajowej jedynce tylko jeden fotoradar, a reszta to atrapy! Jeszcze parę lat temu nazad stali "po krzakach" (w wiadomych miejscowym miejscach) z suszareczkami, ale od czasu zmiany w przepisach, już się nie chowają...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale ten "tylko" jeden ma co robić.. mało kto tam jedzie pięćdziesiątką - z tego co słyszałam..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Można na nim przejeżdżać spokojnie siedemdziesiątką, bo jest ustawiony na 75km/h
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To macie ładną tolerancję. U nas jest ograniczenie do 40, a mnie sfotografowało już przy 60..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Tam gdzie "fotografują" się jeździ o 5km/h mniej niż dozwolono!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można szybciej, żeby wspomóc budżet..
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Nie bądź taka wyrywna
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic na to nie poradzę - taka wyrywna natura..
|
|
|
|
|
|
|
|