adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Tego sie wlasnie obawialem. Czekalem tylko na takie stwierdzenie. Czekalem z obawa kiedy to pierwsza polska dziennikarka/dziennikarz zacznie perswadowac, ze ten czy inny kandydat jest mniejszym zlem. Juz sie zaczyna dyskusja, ktora za pare tygodni sprowadzi sie do tego, ze wybierzecie mniejsze zlo. Tu nie chodzi o wybor mniejszego zla bo sprawa jest wagi panstwowej. Tu trzeba wybrac takiego czlowioeka, ktory jest dla Polski najlepszy a nie mniejsze zlo!!! Nie dajcie sie omamic wypowiedziami co niektorych dziennikarzy, bo ro oni ustawiaja kierunek, duzego procentu spolecznosci, myslenia
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Nie dajcie sie omamic wypowiedziami co niektorych dziennikarzy, bo ro oni ustawiaja kierunek, duzego procentu spolecznosci, myslenia a jak rozkminić co kto racje a kto nie ?
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
a jak rozkminić co kto racje a kto nie ? \ EDIT: a jak rozkminic kto ma racje a kto nie ?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..."Najnowsze ustalenia najwybitniejszych na świecie umysłów w dziedzinie żywienia niewiele lub prawie wcale nie odbiegają od tego, co zwolennicy diety doktora Kwaśniewskiego wiedzieli jako pierwsi i mogli wykorzystać dużo wcześniej z pożytkiem dla własnego zdrowia. Niewątpliwie spostrzeżenia uczonych z Harvardu przyczyniły się do obalenia mitu, który pokutował od pól wieku - mitu głoszącego, że tłuszcze są gorsze od węglowodanów.... " ...Teresa - bardzo dobry artykuł! Wysłałaś go gdzieś jeszcze?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przerażający artykuł... oby prognoza się nie sprawdziła...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
..."Najnowsze ustalenia najwybitniejszych na świecie umysłów w dziedzinie żywienia niewiele lub prawie wcale nie odbiegają od tego, co zwolennicy diety doktora Kwaśniewskiego wiedzieli jako pierwsi i mogli wykorzystać dużo wcześniej z pożytkiem dla własnego zdrowia. Niewątpliwie spostrzeżenia uczonych z Harvardu przyczyniły się do obalenia mitu, który pokutował od pól wieku - mitu głoszącego, że tłuszcze są gorsze od węglowodanów.... " ...Teresa - bardzo dobry artykuł! Wysłałaś go gdzieś jeszcze? Zawodowcy pisałi: Jan Kwaśniewski i Marek Chyliński . Doczytałaś do końca? Czy wyślę gdzieś jeszcze? Pewnie Każdy może więc i ja mogę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Doczytałam do końca, nie czytałam jedynie całej odpowiedzi z instytutu żywieniowego, bo ją znałam. Ale o Marku Chylińskim nie pamiętam co tam było..Wracam do lektury..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zawodowcy pisałi: Jan Kwaśniewski i Marek Chyliński . Doczytałaś do końca?
Nie wiem o co tutaj Tobie chodzi. Wiadomo, że jest to dieta autorstwa tylko dr Kwaśniewskiego, ale na książce tak pisze - na pierwszym miejscu jest Marek Chyliński - jako współautor. Czy coś pokręciłam...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Szło mi o to, że te urywki redagowali doktor i redaktor, nie zaś ja.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ze mną nie jest tak źle...za drugim razem łapię... Ja jestem myślami w mojej pracy..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie szkodzi Każdy się może pomylić.
|