Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kiedyś czytałam ten artykuł. Świetnie potwierdza błędy naszej oficjalnej polityki żywnościowej..Może w swoich zaleceniach dietetycznych zapomnieli dodać tylko jednego zdania:, że należy robić wszystko dokładnie na odwrót..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Siebie też w maliny wpuścili, czego dowodem skutki dla ich zdrowia. Autorów pomysłów na pięć razy dziennie owoce i warzywa oraz kasza, ryż, makarony.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa głosowałaś? U nas głosowała cała pełnoletnia część rodziny (moja mama również). Właściwie to mój najmłodszy syn też - bo za mnie zrobił krzyżyk (we wskazanym przez mnie miejscu) i wrzucił kartkę do urny
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Głosowałam, trzeba było na taksówkę wyasygnować żeby nie maszerować po kałużach, w obie strony. Połowa uprawnionych do urn nie poszła i to jest smętne. Za dwa tygodnie znowu będzie cisza wyborcza Co wcześniej?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Cóż może być wcześniej? Refleksje, przemyślenia - to nie jest domena naszego społeczeństwa, permanentnie ogłupianego przez nasz "establishment". Frekwencja podczas wyborów wyraźnie wskazuje na efekty tej działalności naszych "rządzących". Niewielu z nas zdaje sobie sprawę z tego, że jest manipulowana(y) przez tzw 4-tą władzę. Szkoda, bo to tylko dowodzi głupoty tego społeczeństwa, o której to wiedzą ci, co manipulują. Niestety, ten sposób urabiania ludzi panuje dzisiaj w każdej dziedzinie życia, pora umierać.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pora umierać? A brydża kto będzie uczył? Toż zostanie zapomniany bez jakiejkolwiek racji
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja w drugiej turze nie wiem na kogo głosować..ale jedno wiem na pewno..nie na Komorowskiego..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja w drugiej turze nie wiem na kogo głosować..ale jedno wiem na pewno..nie na Komorowskiego.. Zostaje Ci Kaczyński, albo głos nieważny, kiedy trzeba głosować na obu. Każdemu X . U kogoś czytałam, że będzie głosować na Magdalenę Środę, dopisując ją jako trzecią na liście.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak była poprzednia druga tura (Lech Kaczynski i Donald Tusk) to nasz jeden wykładowca dopisał trzeciego - Kaczor Donald..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Według mnie szkoda, że Napieralski nie przeszedł do drugiej tury...to wszystko przez wykreowanie dwóch polityków przez media..Sporo osób głosowało na Kaczyńskiego lub Komorowskiego tylko z tego względu, że pozostali nie mieli żadnych szans.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
20.06. już był... To jak nośna ściana Jeśli rzeczywiście były osoby, które głosowały w I turze manipulując sobą samym to może wyciągną z wyników głosowania wnioski na przyszłość.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Według mnie szkoda, że Napieralski nie przeszedł do drugiej tury...to wszystko przez wykreowanie dwóch polityków przez media..Sporo osób głosowało na Kaczyńskiego lub Komorowskiego tylko z tego względu, że pozostali nie mieli żadnych szans.
To akurat nie ma zadnego znaczenia "faworyci" i Napieralski gnają w tą sama strone w strone Grecji itp. ot tylko pod czyja facjata wpadniemy w kłopoty
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|