slawek
Go
|
Nie nie podrzucę, szkoda to tylko dowodzi że nic takiego nie istnieje kliknij sobie na swój nick i na "listę ostatnich wiadomości tego użytkownika" to będziesz miał całą "historię choroby". i znowu zaczynasz ?? myslisz że nie pamiętam co piszę ?? Ja postanowiłam więcej swojego zdania w tym wątku (w temacie polityki socjalnej) nie przedstawiać, bo tutaj można mieć tylko jedyne "słuszne" zdanie i zero tolerancji dla innych punktów widzenia. no wiesz zawsze jest tak że jak już nie mamy nic sensownego do powiedzenia to możemy się wycofać na "z góry upatrzone pozycje" próbując jednocześnie zdeklasować interlokutora ale czy ci sie to udało ?? Wcale się nie dziwię Teresie, że daje same linki bez komentarzy. Po co dawać pożywkę tym, którzy tylko czekają na to, żeby komuś palec w oko wsadzić... widać tak jak ty nie potrafi ich obronić
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Ja postanowiłam więcej swojego zdania w tym wątku (w temacie polityki socjalnej) nie przedstawiać, bo tutaj można mieć tylko jedyne "słuszne" zdanie i zero tolerancji dla innych punktów widzenia.
Kurcze renia to co ci teraz zostanie ??? kocs i muzyka ??? P.S. teraz to byłem złośliwy wybaczysz ??
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...chociaż próbowałeś...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
...dobrze, że przynajmniej z butami na KOCS nie wchodzisz... Szkoda butów nawet admin go na "oślą łąke" wywalił chyba tylko poto żeby wchodzący na forum nie poumierali z nudów
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Tak sobie czytam i oczom nie wierzę. Coś chyba jest nie tak. Obiecywano nam większą wydolność mózgów... No, cóż, nie można generalizować, w końcu każdy może się mylić. U co poniektórych zmiany zachodzą nieco wolniej, i naszą, bardziej świadomą częścią społeczeństwa jest uświadomienie sobie tego faktu. Niezależnie od tego, że pewien użytkownik tego forum "rżnie głupa" odnośnie swego wieku i, ponoć doświadczonych przekonań, to chcę zachować wstrzęmięźliwość. Jedno wiem, gdyby twórca DO/ŻO miał podobne, czysto egoistyczne spojrzenie na rzeczywistość, jak to teraz wykazuje paru użytkowników tego forum, to ja już niczego nie kumam.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No ale to święta racja, wydolność mamy oszałamiającą np. kilku użytkowników nie ma czasu spać tak jest zajęta "dyskusjami" na forum
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Tak a propos wydolnosci jeszcze np. kiedyś to by człowiek np. złośliwy szybko się zmęczył i machnął ręka i sobie poszedł albo i nie poszedł no w każdym bądź razie coś by mu pękło bardzo szybko ale nie w sensie że by mu np. żyłka pękła, nie bo to się może kojarzyć np. z wylewem i takoż jakby ten wylew nastąpił to taka osoba stałaby się wylewna i moglibyśmy zatracić ( uwaga trudne słowo ) similitudo. Dlatego też ja sam mogę potwierdzić że absolutnie tak TAK i jeszcze raz tak a nawet Yes !! wydolność wzrasta !!! Tadam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
I tutaj się znacząco mylisz rok 2011 będzie lepszy !! ale od roku 2012
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jak się uda, toprzeżyjemy i 2012 i kolejne latka. Oby w zdrowiu, oby w zdrowiu!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Ludzie wielcy duchem zawsze spotykali się z brutalną opozycją ze strony miernot. Ci ostatni nie są w stanie zrozumieć, że można nie poddawać się bezmyślnie odziedziczonym uprzedzeniom i odważnie używać własnej inteligencji." Albert Einstein Fajne zdanie "...Wielcy duchem..." nie oznacza jeszcze wielcy z kasą- ale mogę się mylić, a miernota ... a któż może być w opozycji do wielkich z kasą? Dla wersji wielcy z kasą zdanie drugie nabiera "nowego" znaczenia... "... bezmyślnie odziedziczonym uprzedzeniom..."- Jak to bezmyślnie? Odważnie użyję własnej inteligencji i bez uprzedzeń zainstaluję sobie w domu "wypłatomat" i "dozownik suplementów", bo latać 300m(mieszkający szeregowej zabudowie- 1km) do najbliższych to już troszkę za daleko. Wnioski stanowczo zostawię dla siebie. Bardzo fajne zdanie. "...Wielcy duchem..." nie oznacza również wielcy z umysłem- i tu również łatwo o moją pomyłkę, a miernota... a któż może być w opozycji do wielkich z umysłem? Dla tej wersji (wielcy z umysłem) zdanie drugie odsłania "nowe" ... "... bezmyślnie odziedziczonym uprzedzeniom..."- Jak to bezmyślnie? Odważnie użyję własnej inteligencji i bez uprzedzeń "zagłębię" się z zwyczajną wiedzę najświatlejszych umysłów i wypełnię nią swój umysł do pełna, nie zostawiając w nim miejsca na informację- jak z tej wiedzy skorzystać i ... na wnioski.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa - ten artykuł powinien być wydrukowany w formacie co najmniej A1 i to czcionką co najmniej 36-tką i wisieć na ścianach korytarzy każdego ośrodka zdrowia. Chociaż... nie wiem czy to by starczyło, żeby dotarło do szerszych kręgów - przede wszystkim tych wpływowych...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|