renia
|
Ciągle straszą wzrostem cen, a jakoś tego zbytnio nie widać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To brzmi całkiem logicznie. Po co ktoś by miał się o nas troszczyć? Liczą się tylko trzy najważniejsze rzeczy: kasa, kasa i kasa...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
U nas tak jest, że to drobni przedsiębiorcy płacą najwyższe podatki, a "grube ryby" i "rekiny"mają takich doradców prawnych, tyle odliczeń i ulg, że praktycznie w ogóle podatku nie płacą... Skoro tak jest, to po co klekotać bez przerwy, że "zabrać bogatym i rozdać biednym". Z tego gadania to bogaci wyjadą, a zostanie sama bieda!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To brzmi całkiem logicznie. Po co ktoś by miał się o nas troszczyć? Liczą się tylko trzy najważniejsze rzeczy: kasa, kasa i kasa... Skoro tak jest, to po co o tym bez przerwy klekotać...?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Proszę przyjąć do wiadomości: nie ma bariery poptytowej, bo jest INFLACJAJak nie ma na rynku pieniędzy, to towary tanieją, a nie drożeją!!!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To brzmi całkiem logicznie. Po co ktoś by miał się o nas troszczyć? Liczą się tylko trzy najważniejsze rzeczy: kasa, kasa i kasa... Skoro tak jest, to po co o tym bez przerwy klekotać...? jeszcze sex
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To brzmi całkiem logicznie. Po co ktoś by miał się o nas troszczyć? Liczą się tylko trzy najważniejsze rzeczy: kasa, kasa i kasa... Skoro tak jest, to po co o tym bez przerwy klekotać...? Żebyś się wkurzał...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aaaa no tak , w pewnych przypadkach sex=kasa. zapomniałam . To wracamy do punktu wyjścia.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No nie! My tu o poważnych sprawach, a wam tylko ta kasa i ten sex...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
To jest twoja logika...lub jej brak..
...ja komentuję artykuły i nie mam zamiaru wdawać się z tob± w polemikę. Każdy ma prawo do swojego zdania bez zbędnych insynuacji...
Taaaak ??? a ja mam prawo komentować twoje bzdurne komentarze i to nawet bez wdawania sie z Toba w polemike
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No chyba biedny nie powinien płacić więcej niż bogaty? Podatek liniowy bez ulg jest zły? A o ten progresywny - je¶li się sami o to prosz± to czemu nie pozwolić bogatym płacic więcej? Piszę o multimilionerach a nie o zabieraniu roweru... Tak tak to są jacyś dziwni ludzie jak ten "Bufet" co sie dopominaja o płacenie wiekszych podatków ;P a "Bufetowa" nakłada i jakos się trzyma mimo po......pisuardów
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ja komentuję artykuły i nie mam zamiaru wdawać się z tob± w polemikę. Każdy ma prawo do swojego zdania bez zbędnych insynuacji...
Taaaak ??? a ja mam prawo komentować twoje bzdurne komentarze i to nawet bez wdawania sie z Toba w polemike http://demotywatory.pl/1878531/Wysmiewanie-sie-z-innych - znowu sobie nie radziłeś "slawekopty"...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Taaaak ??? a ja mam prawo komentować twoje bzdurne komentarze i to nawet bez wdawania sie z Toba w polemike http://demotywatory.pl/1878531/Wysmiewanie-sie-z-innych - znowu sobie nie radziłe¶ "slawekopty"... Reniu, jaka Ty biedna żałosna i niezdarna jesteś żeby cokolwiek wyrazić musisz się posiłkowac jakąś obcą żałosną strona ale rozumiem u ludzi "plaskich" jest to jedyna metoda
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
dzięki za wyrozumiało¶ć... Drobiazg w razie kloptów pisz a ...........
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W końcu wiadomo dlaczego mężczyźni więcej zarabiają niż kobiety...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Płąca proletariatu jest przeważnie powiązana z wydajnością pracy. No chyba, że zaczyna się wprowadzać jakieś parytety, czy inne sztuczne narzędzia likwidujące upośledzenie społeczne.
|
|
|
|
|
|
|
|