renia
|
No i przeciwko czemu czy komu mieliby protestować? Przecież im wpojono, że oni są sami sobie winni...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zastosować im tucz pustych garów i po kłopocie... Przede wszystkim powinna byc najpierw odpowiednia edukacja dietetyczna. Ich znajomość dietetyki na ogół sprowadza się do słuchania, oglądania i czytania reklam...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Historia zaleceń żywieniowych w Polsce do hostorii Polski się nie zalicza? Jak też uwagi na temat tych zaleceń czynione w kraju? A nawet - jak zauważa Radzio - za granicą?
Rozumiem, że twierdzące... Twórca Diety Optymalnej ściśle powiązał jedno z drugim. Latami badał tę historię pod kątem żywienia i jej wpływu na poczynania ludzkości. To interesujące spojrzenie na historię Polski, szczególnie współczesnej. Chętnie poczytałbym o tym jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie było mnie parę godzin, a WordPress od czasu do czasu okazuje się być ostrożny, czy jakoś tak, bo nie rozumiem technik kwalifikowania wypowiedzi, które upublicznia i tych które daje do poczekalni. Z maszyną się nie pogada.
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Nie było mnie parę godzin, a WordPress od czasu do czasu okazuje się być ostrożny, czy jakoś tak, bo nie rozumiem technik kwalifikowania wypowiedzi, które upublicznia i tych które daje do poczekalni. Z maszyną się nie pogada. Odnoszę ostatnio wrażenie, że większość ludzi została wtłoczona do jakiejś poczekalni.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zapewniam, w poczekalni nie ma nikogo WordPressowi nie zdarza się często by kwestionował komentarze. Po liczbie wejść na blog też nie widzę by był powód do alarmu. W tym mieiącu jest wejść dotąd 20.969 , a od początku - 123.461. To "młody" blog, proszę pamiętać
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
W tym miei±cu jest wej¶ć dot±d 20.969 , a od pocz±tku - 123.461. To "młody" blog, proszę pamiętać Zapamiętam i jak sobie pomyślę że ileśtamwejśćmoich to naprawdę sam sobie w .............. ale obiecuję że już do ciebie nie wejdę zebyś statystyk moim kosztem sobie nie nabijała
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
WordPresy wymyslili pozycjonerzy stron internetowych. Sa tysiace ludzi ktorzy pisza na zamowienie artykuly zawierajace slowa kluczowe. Kopiowanie artykulow z innych stron jest traktowane przez google bota jako duplicate content. Tylko czekac na bana z googli. O autorach pisalem we wczesniejszym watku.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te "domy" działają na zasadzie roślin mięsożernych. Zamykają się na amen i pożerają w całości...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Te "domy" działają na zasadzie roślin mięsożernych. Zamykają się na amen i pożerają w całości... Nie wiem o czym "linkujecie", ale "pożeranie w całości" kojarzy mi się z kuchnią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|