adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten artykuł jest specjalnie napisany w taki sposób aby wzburzyć czytelnika. Mnie nie wzburzył...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A wolny rynek jest? Jest! Kupuje ten, co da więcej i już...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
A wolny rynek jest? Jest! Kupuje ten, co da więcej i już... Ciekawe tylko ile więcej a jeszcze bardziej ciekawe KOMU dali w tym naszym "wolnym" markecie P.S. a tak swoją drogą to jak byłem ostatnio w górach, to stałem godzine w korkach ( jak nie więcej gdyż szmat drogi jechałem "rowerem" ) potem trzy godziny w kolejce na kasprowy( znaczy w kolejce do kolejki ) że tez się tamci z krupówek nie skrzykną i sami nie zbuduja drugiej nitki zakopianki !!! no ale chyba chujnia jewropejska nie wyda zezwolenia
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To tak jak ze zdawaniem na prawo jazdy, kopertę trzeba zawsze zaliczyć...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale tą kopertę za pierwszym razem trudno prawidlowo wykonać. Trzeba poćwiczyć... Ja miałam łatwiej. Wtedy jeszcze koperta nie była obowiązkowa...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A dlaczego nie komentować? Może: "kto szybko płaci, dwa razy płaci".
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Czy te wychowane w komunie, to tylko potrafią rozdawać lub rządać z cudzego? Tak to jest z tymi komuchami, co zawsze po pensyjkę idą do okienka... Niech zarobi na swoim i dopiero niech strajkuje, bo pieniądze się zarabia, a nie dostaje!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niech zarobi na swoim i dopiero niech strajkuje, bo pieniądze się zarabia, a nie dostaje! Łatwiej zabrać no i naród w imię solidarności społecznej przyklaśnie. Co do wysokości podatków to wielu "zagubionych w swojej chorej zazdrości" nie zdaje sobie sprawy, że podwyższanie podatków najbogatszym nie przyczynia się do bogacenia klasy sredniej (nie mówiąc już o najuboższych), a skutecznie ją przed tym hamuje.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Czy te wychowane w komunie, to tylko potrafi± rozdawać lub rz±dać z cudzego? A czegoś jeszcze uczyła ?? vide nasze forum
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Bogactwo państw nigdy nie polega na nadmiernym bogactwie paru facetów. Aby to zrozumieć należy poczytać trochę o historii gospodarczej Niemiec, Szwajcarii, bądź Szwecji. Później można sobie pozwalać na komentarze, które są jedynie wynikiem "robienia wody z mózgu" przez media. Należałoby znaleźć podobieństwo do DO/ŻO, które, mimo niewątpliwie pozytywnych efektów jest atakowane przez te same media, będące na liście płac możnych tego świata. Myślenie ma przyszłość, to nie frazes.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to w ramach solidarności społecznej - polską biurokrację wspierają polskie firmy
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale mają rację, no przecież w karetkach wozi się osoby, a że ledwie żywe, to fiskusa nie interesuje... Pewnie ktoś chce zrobić biznesa na karetkach i stąd to zamieszanie.
|
|
|
|
|
|
|
|