Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12158396 razy)
|
JoeB
Go
|
Skoro tak, to posłuchaj i nie obrażaj się. Bardzo agresywnie, obraźliwie i niestosownie zachowujesz się od samego początku bytności na tym Forum. Martwi mnie to, bo nie wypada się tu tak zachowywać. Popraw się, bo nie będę więcej napominał.
PS i nie obrażaj mi tu więcej żadnego Narodu, a szczególnie Polskiego!
Ja nigdy nie nabijam sie z Polskiego Naradu ,nabijam sie z Polskiej Glupoty i jak ja jestem agresywny to widac Mozesz mnie wyciac w kazdej chwili ,mnie to wisi . Przestane najwyzej sprzedawac wasze ksiazki.bo jak do tej pory sprzedalem duzo i tyle
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A u was maly chlopek ,ledwo dyszy
A to ciekawe Nie dalej jak parę dni temu byłem grzecznie autko ubezpieczyć. Obok mnie usiadł nasz rodzimy polski rolnik (czapki uszatki oczywiście nie zdjął ) Za traktor z przyczepą zapłacił 1500zł ubezpieczenia, a za Audi A6 4600zł No i co na to hamerykański farmer?
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
A u was w czym wybierac ?
raczej nie ma, z prasy Uważam Rze bardzo dobry poziom ale ma już chyba nowego wlascicela wiec nie wiadomo jak bedzie z tv to może Polsat sie za bardzo nie angażuje ewidentnie po jednej stronie ogólnie wiadomo PIS dla ciemniaków PO dla inteligentnych i wykształconych No oczywiscie jest pare dobrych ,ale tego malo i naklady male .A w eterze jeszcze gorzej ,jedyne radioM caly swiat tz "Postepowy Polski" wypowiedzial wojne im a duzo was przytakuje tej glupocie .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to ciekawe
Polonia szczególnie amerykańska, guzik wie o współczesnej Polsce. Ale przynajmniej mają dostęp po wolnych, polskich mediów z satelity.
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
A u was maly chlopek ,ledwo dyszy
A to ciekawe Nie dalej jak parę dni temu byłem grzecznie autko ubezpieczyć. Obok mnie usiadł nasz rodzimy polski rolnik (czapki uszatki oczywiście nie zdjął ) Za traktor z przyczepą zapłacił 1500zł ubezpieczenia, a za Audi A6 4600zł No i co na to hamerykański farmer? A czy ja powiedzial ze bogatych farmerow w Polsce nie ma ,sa napewno .Ale tych drobnych jest napewno duzo wiecej ,bylem widzialem jaka bieda na wioskach Poziom zycia panstwa mozna ocenic na podstawie poziomu zycia tych najbiedniejszch ,U was to wyglada naprawde zle
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale przynajmniej mają dostęp po wolnych, polskich mediów z satelity. I nasłuchają się tekstów "jak żyć panie Premierze?"
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Moja kuzynka ucieka ze Stanów (skończyła tam studia) do GER, ponieważ kryzys u was "big"/"naj" jest .
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Moja kuzynka ucieka ze Stanów (skończyła tam studia) do GER, ponieważ kryzys u was "big"/"naj" jest . Normaly, zdrowy człowiek tam się źle czuje na ulicy, bo same zdyszane tuczniki ledwo łażące. Coś strasznego!
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
A to ciekawe
Polonia szczególnie amerykańska, guzik wie o współczesnej Polsce. Ale przynajmniej mają dostęp po wolnych, polskich mediów z satelity. WIE I TO DUZO Polonia ma swoja prase, radio itd wolne polskie media z satelity ,ile tego jest wolnego ?,moze jedna TV jedno Radio Po zatem nam nikt nie obrabia muzgow .michnik z solorzem tu nie siegaja
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
nam nikt nie obrabia muzgow . Nie ma potrzeby, bo już macie wystarczająco obrobione!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
nam nikt nie obrabia muzgow . Nie ma potrzeby, bo już macie wystarczająco obrobione! Ja już czytam na leżąco
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jej tata, mój wujek również był i mu się nie podobało. Nie chciałby tam mieszkać, za "kolorowo" dla niego. Podobno starych drzew się nie przesadza,ale on zaledwie podchodzi pod 50 P.S wolność to kwestia wyboru i nie mam tu na myśli TV, Radia. Ja tam kocham polski grajdołek nawet z jedną "wolną" rozgłośnią "Wolna Amerykanka"
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
Moja kuzynka ucieka ze Stanów (skończyła tam studia) do GER, ponieważ kryzys u was "big"/"naj" jest . Normaly, zdrowy człowiek tam się źle czuje na ulicy, bo same zdyszane tuczniki ledwo łażące. Coś strasznego! Ja jakos tych tucznikow nie widze az tak duzo ,nie wiem ktory narod zdrowszy ale ponoc u nas zyja dluzej ,wiec w czym prawda i optymalnej diety prawie ze nie znaja . Druga prawda,wiedza na temat DO w Poloni jest sladowa,.Zamiat sie zajac promocja tej DO w srod Poloni to co robicie nic, nada A przeciez zdrowy optymalny rozsadek by tak nakazywal .Nomenklatura spi
|
|
|
|
|
|
|
barja
Go
|
JoeB, w Ameryce nikt nie obrabia mózgów? Moja córka właśnie wróciła po dwuletnim pobycie i twierdzi, że tak zindoktrynowanych przez media ludzi nie spotkała nigdy w Polsce.
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
nam nikt nie obrabia muzgow . Nie ma potrzeby, bo już macie wystarczająco obrobione! Sorry man ,wrong ,to w druga strone wyglada lepiej .Zajmi sie promowaniem ZO a nie glupotami .Jakie to nie optymalne . Ja sie juz zastanawiam ,kiedy ten wasz ruchl umrze smiercia naturalna .Tu tez nie spia Cos w tej mater kielkuje
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
JoeB, w Ameryce nikt nie obrabia mózgów? Oni już biedaki tego nie zauważają.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pani Alicji Tysiąc Kościół nie zapłacił tylko się odwołał... No wlsanie ,za co mial placic ,pomyslalas? za to ze chciala zabic swoje dziecko ,ale nie zabila i moze teraz cieszyc sie ladnym dzieckiech Kosciol przeciez nie ma aborcyjnych klinik Totalna obluda i paranoja tych tz lewackich rzadowych i nie tylko obludnikow . Poczekajcie jeszcze 2-3 dekady i jak was bedzie 15 milionow ,to moze zrozumiecie swoja glupote Nie wiesz o co chodzi, czy udajesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|