admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26613
|
A bo tam za "Prezydentem Tuskiem" tęsknią jak za "Mamą Merkel"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
:lol Wyszlo na jaw, że Makrela 2,5 miliona migrantów wpuściła po cichu Rozeszło się po kościach...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oficjalnie niemiaszki podają, że 20mln społeczeństwa jest pochodzenia imigranckiego, to co to zmieni te 2,5 mln w te czy wewte.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
przeoczyłem ten ważny moment Nie pierwszy i nie ostatni raz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Dbają o polski przemysł", jak każdy odjaruzelski rząd bo oni się "różnią programowo, ideowo itd"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale to oszczędności dla budżetu, bo fedrowanie w Polsce grubo ponad miliard rocznie kosztuje! Niektórzy gadają, że teraz miesięcznie, ale ja tam się na tym kompletnie nie znam, bo mnie to nie interesuje.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale to oszczędności dla budżetu, bo fedrowanie w Polsce grubo ponad miliard rocznie kosztuje! Niektórzy gadają, że teraz miesięcznie, ale ja tam się na tym kompletnie nie znam, bo mnie to nie interesuje. W bieda-szybie się opłaca. Ale to trza mieć tu, a nie tu... bo inaczej to najtaniej wychodzi glino-węgiel z kolumbi i jak najdalej. Poliniarstwo w służbie $rockefeller & friends.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to oszczędności dla budżetu, bo fedrowanie w Polsce grubo ponad miliard rocznie kosztuje! Niektórzy gadają, że teraz miesięcznie, ale ja tam się na tym kompletnie nie znam, bo mnie to nie interesuje. Oczywiście że tak, fedrują już na tak dużych głebokościach, że od dawna przestało to być opłacalne. Tym bardziej, że Putin nadal jest chętny tani węgiel eksportować. Ale polityczne rozgrywanie tego, że to wina UE i sugestia zbawiennego polexitu może w końcu się zmaterializować. Angole tak skutecznie straszyli Polakami, że lud niepracujący miast i wsi w końcu w to uwierzył i wyszli z unii. Jest to gospodarka nieporównywalnie bogatsza od naszej, niezależna energetycznie z własną bronią atomową, a co i raz czytam, że to błąd i zastanawiają się jak z tego wybrnąć. W końcu się dogadają, bo kontynent jest ich naturalnym partnerem gospodarczym, a nie jakieś zamorskie (nawet) potęgi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wschodnie niemcy juz sie wyleczyły, tam AfD nr1. Propaganda ARD - ZDF nie pomaga. Jest rozpoznanie w ludziach , i to sie liczy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mnie ta unia niemiecka, kneblowała, szczepiła, wykluczyła mnie z normalnego zycia na 3 lata. Wspominam to gorzej, niz jak byłem w wojsku... Wiec i moze elektrownie zamknac, jak sie nie bedziemy stosowac do zalecen...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wirtualna Polska lubi takie wiadomości zamieszczać, aby przez jedną wypowiedź (nieistotną, bo osoby bez stanowiska rządowego) narody do siebie wrogo nastawiać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Biedulka za szczerość będą dla niej konsekwencje, bo już zapowiedzieli Psychiczna cenzura jest gorsza od tej z urzędu! A ilu w Polsce jest psychopatów, co na oczy Niemca nie widzieli, a nienawidzą, bo tak im kazali...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko po co taką wypowiedź rozdmuchują, ogłaszają "wszem i wobec"......
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bo takie jest nastawienie banderowców do Polski, a nie każdy o tym wie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|