Jarek
Go
|
Nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać... Plakac, bo akceptacja spolecvzna, (wyznawcy bruksela pschiatryk), jest ponad wszystko , no i do tego wygrana z pisem zobowiazuje wierzyc tuskowi. Kundle tusowskie z zielonymi z niemiec zaoraja Polske gospodarke, tak jak sie to obecnie tutaj robi. Polityka bedzie tworzona stopniowo przeciwko obywatelowi, dlatego to bedzie super zmiana, bo tusek ma organizowac igrzyka, a bruksela niemiecka bedzie nam urzadzac Polske po lewacku...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemiecka wojna z Putinem, a my w srodku brawo panie kundel tusowski To ci sami co z Merkel pro rosyjska polityke wyznawali, a pis fobami ruskimi naznaczali...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26785
|
Wreszcie Polki i Polska powstaną w komunii z kolan!
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Jarek, coś dla Ciebie o Mentzenie i innych. Świetny kanał, wąsiki i kamińscy to nie są żadne igrzyska, to fundamentalna sprawa dla funkcjonawania instytucji Państwa. Ale tego w tv republika nie mówią. Swoją drogą, to Forum, to jest jeszcze o zdrowiu i odżywianu, czy to odnoga internetowa tv republika, bo poziom absurdu w wątkach politycznych jest podobny? https://www.youtube.com/watch?v=fWpCAPKhAcQ&ab_channel=JanPi%C5%84ski
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemki i Niemcy na to czekają... Ale ona nie jest brana na poważnie przez Niemki i Niemców, bo mówi gorzej od migratow Przykład Ukrainę myli z Kokainą a Europe trzeba obrócić o 360stopni. Ale co tam zielona komuna buduje obecnie ścieżki rowerowe w Peru , więc będzie temu rządowi po drodze ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jarek, coś dla Ciebie o Mentzenie i innych. Świetny kanał, wąsiki i kamińscy to nie są żadne igrzyska, to fundamentalna sprawa dla funkcjonawania instytucji Państwa. Ale tego w tv republika nie mówią. Swoją drogą, to Forum, to jest jeszcze o zdrowiu i odżywianu, czy to odnoga internetowa tv republika, bo poziom absurdu w wątkach politycznych jest podobny? https://www.youtube.com/watch?v=fWpCAPKhAcQ&ab_channel=JanPi%C5%84skiWitaj! Niech Rutkowskiego wynajmie będzie taniej i szybciej ten niby porządek zrobić
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Swoją drogą, to Forum, to jest jeszcze o zdrowiu i odżywianu, czy to odnoga internetowa tv republika, bo poziom absurdu w wątkach politycznych jest podobny?
Przez ostatnie 20 lat nikt tu nie nawija na uszy tekstów typu: "jem 34,99g, 150g i 100g i Doktor Kwaśniewski się myli, bo mi nie pomaga" Natomiast popisowski przekaz dnia musi być, bo jakże inaczej zachować popularność tego Forum!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jacyś pisowcy są na tym forum i piszą przekazy, którzy to?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No na przykład ja! Byłem już "komuchem" jak startowałem do sejmu z sld, to teraz mogę za pisowca robić, bo co mnie tam! Byle "bulwersowało"!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niemki i Niemcy na to czekają... Ale ona nie jest brana na poważnie przez Niemki i Niemców, bo mówi gorzej od migratow Przykład Ukrainę myli z Kokainą a Europe trzeba obrócić o 360stopni. Ale co tam zielona komuna buduje obecnie ścieżki rowerowe w Peru , więc będzie temu rządowi po drodze ... To też macie wesoły cyrk...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A wspominał tu ktoś, że będą płakać za Mamą Merkel! Wiadomo słowiańskie geny, a nie jakieś tam germańskie!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Żukowska Wielgus i ta od równości już są dobrej drodze ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A propos, jak mi z konfy zapewnią biorące miejsce, to może i się zapiszę na listę, bo jeszcze nikt nie gadał, że aż taki konfederata jestem...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A wspominał tu ktoś, że będą płakać za Mamą Merkel! Wiadomo słowiańskie geny, a nie jakieś tam germańskie! Ale myliłeś się bo nikt nie płacze- ona po cichu 5 milionów migrantow wpuściła Nie chcą o nie słyszeć Przebijam - za dwatrz lata będą Kaczyńskiego wspominać- szczególnie kobiety jak przedłuża tyranko po niemiecku do 65 ..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A Polaka do tego AfD przyjmą, czy nie ma szans?
|
|
|
|
|
|
|
|