Jarek
Go
|
Dokladnie - na początku myślałem że stać go na załatwienie zgody na budowę elektrowni atomwej, w zamian za zamknięcie Turowa , a on Rutkowski show...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
Najważniejsze, że wesoło jest!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nic się nie stało... Wszyscy zatrzymani, już zwolnieni, a wcześniejszych wyborów nie będzie. Pełna zgoda w po-pisie, czy tak na 95%?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale Kaczyński na wolności jest niezbędnym elementem utrzymania władzy przez Tuska. To nie na moją głowę!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szanują się...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale Kaczyński na wolności jest niezbędnym elementem utrzymania władzy przez Tuska. To nie na moją głowę! Problem w tym że gdyby zawiało w stronę pisu, to Naczelnik rzuci rękawice- to już nie ten Naczelnik co kiedyś- starość nie radość...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Najważniejsze, że wesoło jest! Dokladnie...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Nic się nie stało... Wszyscy zatrzymani, już zwolnieni, a wcześniejszych wyborów nie będzie. Pełna zgoda w po-pisie, czy tak na 95%? Pożyjemy, zobaczymy, wszystko przed nami. Myślę, że Giertych nie odpuści bandytom za prześladowania jego rodziny, Tusk też za jakże chwytliwego wśród niepełnosprawnych umysłowo niemieckiego dziadka, i gestapowca też nie będzie skory do litości. Zresztą dlaczego mieć litość dla katów leppera, blidy, organizatorów stalinowskich przesłuchań starych ludzi, inwigilujących niewinnych ludzi, przesłuchujących kobiety podczas porodu pisowskich ubeków? Nie wszystko da się wytłumaczyć spiskiem. Ja bym nie odpuścił bandycie wyzywającym w od niemców, nie polaków, zdrajców, agentów dla politycznej korzyści. Przecież to największe kure..two jakie można sobie wyobrazić.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Ale Kaczyński na wolności jest niezbędnym elementem utrzymania władzy przez Tuska. To nie na moją głowę! Problem w tym że gdyby zawiało w stronę pisu, to Naczelnik rzuci rękawice- to już nie ten Naczelnik co kiedyś- starość nie radość... Tusk, jak ich ładnie złoży, to ma dożywotnie rządzenie. 3/4 Polaków ma dość pisowskiego prostactwa, widać jak ładnie sondaże idą do góry. Serce rośnie. "maciej, maciej trzymaj się", hehehehehe A jak nie rozliczy bandytów, to sondaże mogą się szybko zmienić... Igrzyska muszą być. Ja bym proponował na styl pisowski, najpierw kwity do tv, potem o 6 rano wyciąganie pisowców z chałup, ładna relacja, i masowe areszty wydobywcze. Tak po rok, bez widzenia z rodziną. Jakby pięknie statystyki wykrywalności poszybowały, pisowcy by się bili, który pierwszy na świadka koronnego, hehhehehehe
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wyjątkowa zgoda na po-pisie. Nowy-stary rząd tuski dla po-pisu nawet oddał nazwę "Wiadomości" (czy tam dziennik...).
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Fatalnie podprowadzani. Na korpo dystrybucja - spokój.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A mowi sie cos na ten temat w ARD tusk ?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dla tego komunia albo się sypnie, albo wróci prawnie do lat dziewięćdziesiątych. Obywatele obalą to brukselskie towarzystwo.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jestem na tak
|