Jarek
Gość
|
WĹaĹnie ze nie - im dobrze jak nam Ĺşle...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Mam takie prawo korzystaÄ z dĂłbr ktĂłre sam dla siebie wytwarzam - korzystam z luk w systemie, ale nie zabieram ci z portwela Jak bÄdzie trzeba, bÄdÄ nawet korzystaĹ z Ĺuki bycia komunista Nie interesuje mnie patriotyczna szuflada A jeĹli chodzi o mniejsze zĹo, uwaĹźam kapitalizm za najmiej szkodzÄ
cy system spoĹeczny - nawet ten, ktĂłry obecnie jeszcze mamy, co nie znaczy, Ĺźe mi ktoĹ bÄdzie banialuki wstawiaĹ, Ĺźe mam byc szczÄĹliwym wdziÄcznym patriota za obowiÄ
zujÄ
cy system, zmieniajÄ
cy na nie korzyĹÄ... Dlatego czekam na dalszy los wydarzeĹ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Frekwencja spadĹa, pis przegraĹ wybory parlamentarne i emocje opadly.Bez igrzysk nienawiĹci, i winy pisu- sĹabiutko...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pis zaĹ wygraĹ, ale siÄ nie cieszy...Â
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Papieru tony "poszĹy", a i nieĹşle pĹacÄ
osobom w komisji wyborczej. CĂłra chciaĹa byÄ, ale to trzeba 3 miesiÄ
ce wprzĂłd siÄ zapisaÄ. MoĹźe na parlamentarne siÄ zaĹapie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Pis zaĹ wygraĹ, ale siÄ nie cieszy... NajwiÄcej cieszyĹ siÄ holek matoĹek - odlot euforia Tusek mocno kĹy zaciskaĹ, byĹ wĹciekĹy bo przegraĹ procentowo :lol
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziwne, Ĺźe przegraĹ, jak on Ĺźycie oddaje za PolskÄ i 20 godzin dziennie pomaga... Tylko komu?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
TwĂłrca odgospodarczania przemysĹu, rolnictwa, i blokowanie korzystnych inwestycji dla paĹstwa. Bo nam siÄ nic nie opĹaca ...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Rada Zapiecka bez wiÄkszych skrÄtĂłw, sukces partyjny. Zmobilizowane urzÄdostwo + rodzinki + interesariusze... Dramat.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Lotniska swojego nawet sie nie oplaci miec - wielki 40mln kraj bez lotniska :lol:A to  ze ludziska w takie bajki wierza, to tylko  kolejny cud niemieckich mediow... Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Papieru tony "poszĹy", a... W takie arkusze fajnie towary zawijali, w PRL. Kandydatur zmieĹciliby w wiÄkszoĹci na poĹowie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
W toaletach lepiej sie sprawdzalo...Tylko gazetaz "kraj rad" siÄ nie sprawdzala, ale sama jakoĹÄ papieru szokowaĹa...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
TwĂłrca odgospodarczania przemysĹu, rolnictwa, i blokowanie korzystnych inwestycji dla paĹstwa. Bo nam siÄ nic nie opĹaca ...
Jak siÄ nie inwestuje, to siÄ nie zbankrutuje...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
W toaletach lepiej sie sprawdzalo...Tylko gazetaz "kraj rad"Â siÄ nie sprawdzala, ale sama jakoĹÄ papieru szokowaĹa...
MoĹźna powiedzieÄ "Trybuna Ludu", pewnie odpowiednia.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie róşne nazwy porobili przynaleĹźnoĹci, np. u nas: "WolÄ Wejherowo", "Inicjatywa Obywatelska", "Przyjazna Gmina", "WspĂłlny Powiat" i inne... Nie wiadomo z jakÄ
partiÄ
wspĂłĹdziaĹajÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
|