|
Jarek
Gość
|
Grecja definitywnie zostaĹa wywĹaszczona w 2015 A w nagrodÄ ze przyjeli euro, zostawili im flagÄ i hymn...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
I Ĺmieszny marsz z pomponami?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Grecja definitywnie zostaĹa wywĹaszczona  w 2015 A w nagrodÄ  ze przyjeli euro, zostawili im flagÄ i hymn...
Bardzo wyrozumiali...
|
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Newbie
|
Macius jeden z czolowych szurow XD
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Grecja definitywnie zostaĹa wywĹaszczona  w 2015 A w nagrodÄ  ze przyjeli euro, zostawili im flagÄ i hymn...
Bardzo wyrozumiali... Kumpel byĹ na Krecie w czasie pandemii, na plazy kelnerzy w okneblowaniu ffp2 obslugiwali, a goscie hotelowi ,bez knebla dozwolne byĹo tylko na lezaku - jaki psychiatryk Grecy jako niezalezny narod, nigdy by nie wpadĹ na tak patologiczny pomysĹ - wiadmo kto rzadzi tym krajem .Ja natomiast byĹem w tym czasie w Januszowie - WĹadysĹawowo TĹok scisk zero knebla , jakby nigdy pandemii nie byĹo - tak byĹo za pisu dyktatora Kaczynskiego. MusiaĹem sie psychicznie regenrowac, bo nie byĹo gdzie oprocz jeszcze Szwecji Unikalne filmiki z zyciea bezkneblowego pokazywaĹem niemcom - oczki przecierali ze zdumienia - taka ta ich praworzadnosc. A tacy Trzaskowski Tusk, i inni, wĹasnie robia Grecje, bo oni niemcow kochaja...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
NiektĂłrzy Polacy teĹź NiemcĂłw kochaja nie mogÄ
siÄ doczekaÄ niemieckiego porzÄ
dku ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ba! Najsolidniejszy. Nie wiem kogo tam jeszcze masz, ale raczej siÄ nie umywa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ĺykamy niemieckie pomysĹy jak pelikany i jeszcze dumni z tego jesteĹmy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ba! Najsolidniejszy. Nie wiem kogo tam jeszcze masz, ale raczej siÄ nie umywa. Teoretyk nic nie wnoszÄ
cy zawsze bÄdzie tylko teoretykiem...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ba! Najsolidniejszy. Nie wiem kogo tam jeszcze masz, ale raczej siÄ nie umywa. Teoretyk nic nie wnoszÄ
cy zawsze bÄdzie tylko teoretykiem... A nie nie. Teoretyk z ruchem wprowadzonym do wyborĂłw, jako jedyny i bezpartyjny z chwalonych tu teoretykĂłw, daje szansÄ przetestowania w praktyce.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Damy radÄ... Planeta pĹonie, trzeba szybko dziaĹaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Widaomo - ja na ten przykĹad to "ukryta opcja optymalna" przecieĹź... Bez dwĂłch zadaĹ
|
|
|
|
|
|
|
|