renia
|
Nie chcieli wyjść, tylko chcieli aby wszystkie państwa Unii mialy jednakowe prawa i obowiązki...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak jak w Polsce, jedynie słuszne pisowskie prawo?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zdrajcy, pod mur z nimi. A dlaczego mieli by wychodzic - były derektywy zielonej komuny przez te 8lat ? Cyztałes w ogole traktakt przystapienia Polski do unii? Był korzystny dla obu stron. Gdzie jest aneks do umowy odnosnie zielonego ładu? Nie ma , bo nikt by tego badziewia niemieckiego nie podpisał, oprocz ciebie rozumie sie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak jak w Polsce, jedynie słuszne pisowskie prawo? a co, przeskadza ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Współautorem zielonego ładu, którego nie popieram jest Wojciechowski z Pisu, czego nie rozumiesz?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak jak w Polsce, jedynie słuszne pisowskie prawo? a co, przeskadza ? Nie, bo koniec nastąpił. Bardzo boli?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to dziwne, bo wczoraj siedziałem w restauracji sejmowej, posłowie pis wchodzili i wychodzili, ale nie słyszałem, aby co krzyczeli! A jeszcze po co byłem? A tak się przejechać do "stolicy"... Ponoć tam jest dobre jedzenie i tanie. A alkohol też jest? Jeśli tak, to zakazać! Tam kelnerow beda niedługo tylko z cykami zatrudniac, w ramach tolerancja usmiechnieta polska
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak jak w Polsce, jedynie słuszne pisowskie prawo? a co, przeskadza ? Nie, bo koniec nastąpił. Bardzo boli? Fakt, tym zielonym ładem pisowcy załatwili cała europe, a teraz sprawiedliwa biedna unia nie wie jak wybrnac z problemu
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Współautorem zielonego ładu, którego nie popieram jest Wojciechowski z Pisu, czego nie rozumiesz? To mu unia ale musiała porzadna działke odpalic Dziwi mnie, ze sie nas radza w tak kluczowych sprawach. Polak jednak potraf:lol:
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Fakt, tym zielonym ładem pisowcy załatwili cała europe, a teraz sprawiedliwa biedna unia nie wie jak wybrnac z problemu Będzie się musiała wycofać, bo jest to nie racjonalne (jak już z elektryków rakiem się wycofuje).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Współautorem zielonego ładu, którego nie popieram jest Wojciechowski z Pisu, czego nie rozumiesz? A on z popisu czy z pisu jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O, jaki ładny orzech włoski.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Fakt, tym zielonym ładem pisowcy załatwili cała europe, a teraz sprawiedliwa biedna unia nie wie jak wybrnac z problemu Będzie się musiała wycofać, bo jest to nie racjonalne (jak już z elektryków rakiem się wycofuje). Niemieckie nieracjonalne wiatraki wycowaja, nie bedzie krajobrazu psychiatryk ? A to swietna wiadomosc - normalnie usmiech na twarzy w sekunde sie pojawił...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z Pisu. A Tusk skad?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No przecież, że z Niemiec.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
O, jaki ładny orzech włoski. Admin wrzucił na rozładowanie napiecia Nie mam facebuka, wiec sie tylko domyslam
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No przecież, że z Niemiec. Na bank od zielonych...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
O, jaki ładny orzech włoski. Najważniejsze jest jabłuszko i dwie truskawki...
|
|
|
|
|
|
|
|