admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
No właśnie nie jest, dlatego jest...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrym przykładem jest chociażby Korea Pn.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to dobry minister obrony w dziejach RP bo ma już spakowany plecak w razie wojny - chwalił się, i radził żeby każdy był w gotowości...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ciekawe, czy już wynajęli jaką rezydencję w London dla rządu na uchodźctwie... Bo dzięki Glapiorowi złoto na wywózkę mają... Będzie za co "rządzić".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobry minister powinien pilnować pokoju na granicy meksykańsko-amerolskiej, rusko-amerolskiej itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
O właśnie! I to zdecydowanie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciekawe, czy już wynajęli jaką rezydencję w London dla rządu na uchodźctwie... Bo dzięki Glapiorowi złoto na wywózkę mają... Będzie za co "rządzić". Już chyba nie ten kierunek (odkąd Włodzimierz zapowiedział...). Królewicze wybywają, a nawet sam posępny jacoobek wybył na zawsze...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bystrych ludzi nie potrzebują - patol musi być, żeby wierzył w swoje szaleństwo... Wtedy jest przekonywujący...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bystrzy i przedsiębiorczy są potrzebni w kapitalizmie, dlatego wprowadzono 5 set aby przywrócić socjalizm i uzależnienie od państwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak dopłaci Tusk do uzywanych niemieckich elektryków bilans wyrówna się na zero...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Idealny plan na przywracanie komunizmu w Polsce.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Petru jak najbardziej ok. Pamiętam jak internet się zaśmiewał z 6 króli i z początku nie załapałem, bo dla mnie trzech, czterech czy sześciu, to jeden pies, bo ja się kompletnie na religii nie znam.
|
|
|
|
|
|
|
|