Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12096004 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26574
|
Tak jest, bo tak działa kasta polityczna. Do kasty politycznej należą: Tusk, Kaczyński (...) Bosak, Mentzen, a na szczeblu gminnym kol. tow. partyjny wójt, ale czy to powód żeby jojczyć o tym jak wszystkie te chijeny żyją z podatnika? Tak jest i tak będzie niezależnie od jojczenia.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To trzeba sprawdzić , czy będą należeć do kasty, wpada każdemu dać szansę Jeszcze nikt nie był z konfy premierem ... Wszystko wiemy o Tusku i Kaczyńskim ale nic o Bosaku i Menzenie, to na podstawie czego krytykować, jak danych nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na podstawie Lepera, on też "nigdy nie rządził", a jak zaczął rządzić, to się okazało, że się nie nadaje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na podstawie Lepera to można się lepiej w język ugryźć, jak się z duzo wie Ja osobiście bym chciał sprawdzić Menzena jeśli chodzi o uproszczą formę podatków Napisał to wszystko w kampani, i dał temat pod dyskusje Ta uproszczona forma podatku obowiazuje w Estoni - Menzen uprościł to jeszcze lepiej na korzysc podatnika.Dla Unii też napisał specjalne rozliczenie , takie żeby zrozumieli :lol:Jest pewny tego co mowi jeśli chodzi o finanse, potrafi to, i nie jest na garnuszku wyplata poselska Umysł ścisły wrzucać do tego samego wora Tusk Kaczynski?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Tusk, Kaczyński (...) Bosak, Mentzen, a na szczeblu gminnym kol. tow. partyjny wójt, ale czy to powód żeby jojczyć... Narobili tego poliniarstwa pod amerolstwem. Akwizytorów też nie zabraknie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
https://youtube.com/shorts/v6in8OwgPYw?si=P4ZomOd8-HlVEhfcDo czego to dochodzi - niemicka zbrodnia na Polakach to stare stereotypy - teraz juz nicht trendy kmiocie Polaku. Mamy prawo porownywac z tamtym czasem w taich i podobnych sytuacjach, bo to nie my napadalismy na nich, i to nie my ich mordowalismy Jak pieknie sukcesywnie wymazje sie niewygodna historie... Podrzucimy im 4 tys migrantow, - zobaczymy jak Tusk bedzie sie na dywaniku łumaczył ...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Amerolstwo & poliniarstwo niżej przebiera środkami w krzewieniu "ruski agent! niemiecki agent!".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Napisałbym coś więcej, ale nie chcę drażnić, bo po co?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A może Niemcy są już ak święte krowy na które nic złego nie można powiedzieć A może matka Urszula królowa Unii poruszs tak serca, że Polak będzie walczył przeciwko Polakowi w interesie Niemiec Kto tutaj manipuluje społeczeństwem, narzucajac dyrektywy kto nie przestrzega granic, i kto chce zmienić niewygodna historie , Kaczynski? A jaki naród w Niemczech jest uważany za największych zlodzieji? Zakompleksieni po uszy - cały czas im auta Polacy kradną W pracy jak coś zginie - Polak zakosił, zart który leczy ich kompleksy Dlateg zawsze powtarzam każdemu niemcowi który przekracza moja czerwona linie - lepiej kraść auta niż gazować matki z dziećmi I wszystko w tym temacie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Napisałbym coś więcej, ale nie chcę drażnić, bo po co? Za późno... Bo wizerunk Polaka jako zlodzieja wykreowały nam niemieckie media, i tak zostało
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zakompleksiony naród niemiecki 30 lat owtarza jedno i to samo, ich to śmieszy do dziś bo się leczą z kompleksow Heute auto gestohlen morgem in Polen A wiecie co podają u wujka Liczba kradzionych aut spadła A wiecie kiedy Niemcy będą akceptować Polaków? Jak im w ARD powiedzą że zmieniliśmy się przez ostatnie 30 lat i jesteśmy teraz świadomym narodem jak Niemcy drodzy rodacy...Pięknie nawijają makaron na uszy naiwnym polaczkom
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z w ogóle to świetny pomysł się mi w głowie narodził Bo u nas jak coś zginie, to się mówi- nie szukaj jutro w Polsce będzie do kupienia Jak będzie jakiś smród, będę tez zartowal - znowu nasisci gazuja Nasisci, nie Niemcy, kultura obowiązuje...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A może Niemcy są już ak święte krowy na które nic złego nie można powiedzieć A może matka Urszula królowa Unii poruszs tak serca, że Polak będzie walczył przeciwko Polakowi w interesie Niemiec Kto tutaj manipuluje społeczeństwem, narzucajac dyrektywy kto nie przestrzega granic, i kto chce zmienić niewygodna historie , Kaczynski? A jaki naród w Niemczech jest uważany za największych zlodzieji? Zakompleksieni po uszy - cały czas im auta Polacy kradną W pracy jak coś zginie - Polak zakosił, zart który leczy ich kompleksy Dlateg zawsze powtarzam każdemu niemcowi który przekracza moja czerwona linie - lepiej kraść auta niż gazować matki z dziećmi I wszystko w tym temacie Churchill powiedzial, ze Niemcy nalezy co 50 lat profilkatycznie bombardowac...........i mial racje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saymon9
Newbie
wiadomoci: 24
|
To trzeba sprawdzić , czy będą należeć do kasty, wpada każdemu dać szansę Jeszcze nikt nie był z konfy premierem ... Wszystko wiemy o Tusku i Kaczyńskim ale nic o Bosaku i Menzenie, to na podstawie czego krytykować, jak danych nie ma... Jeżeli mnie pamięć nie myli, to Bosak był za pierwszych rządów pisu szefem Młodzieży Wszechpolskiej. Można powiedzieć, że nawet trochę rządził Co do Mentzena, to człowiek, który żyje z tego, że prawo podatkowe jest zawiłe, nie będzie chciał go uprościć. Wie, że może sobie pozwolić na takie gadanie, bo to obietnica, która nie zostanie zrealizowana. Elektoratu natomiast przybywa. Jeśli chodzi o samą partię, to moim zdaniem zupełnie zbłaźnili się nie głosując przeciwko ustawie o obronie ojczyzny. Jednocześnie próbują wybić się na jej komentowaniu w negatywny sposób. Pamiętam również głosowanie odnośnie przyznania koncesji na wydobycie chyba dla KGHMu lub firmy z zagranicy. No i znowu konfederaci nie przyjęli stanowisko dbającego o polskie interesy. Żaden z nich nie chciał komentować głosowania. Ciekawe... Mamy również wybryk Grzegorza, który nas kosztował sporo wizerunkowo i dzięki niemu w mediach nie były komentowane faktycznie ważne informacje, tylko wszędzie ta gaśnica... W sejmie urządzają sobie to święto od wielu lat, czemu akurat teraz? Ja bym bardzo chciał, żeby wiele z ich postulatów weszło w życie. Niestety, rzeczywistość wygląda tak, że jak i u wszystkich to hasła bez pokrycia. A i żeby nie wszczynać żadnych potencjalnych wojen - żadnych poglądów (sympatii) politycznych nie mam. Czekam najpierw na to, aż polityk będzie prawnie zobowiązany do wypełnienia swoich obietnic wyborczych. Wtedy nawet chętnie nawet pójdę i zagłosuję. W przeciwnym wypadku po co? I tak jesteśmy rozgrywani tak jak mamy być, bez względu na to jaka obecnie partia rządzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|