Jarek
Go
|
Mam ten "biedny naród" i tę od "podartych kartek", a także, czy euro, czy nie euro "tam gdizie pan może pana majestra pocałować..." Nie ma ratunku dla Polek i Polakó, niezależnie co się tu będzie wypisywać. Zawsze jest ratunek ,- nie ma sytuacji bez wyjścia I nie z takich kibli się wychodziło Na początek trochę makulatury dla pani od zbiorowej mądrości i ostrzeżenie- łapy precz od Pokski ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A mój władca to Kaczynski ? Ja tutaj same ordery zbieram Wieki niemiec, judze przeciwko Niemcom a teraz zostalem wyznawca Kaczyńskiego Musisz spojerzec w swoje lusterko iedeologiczne - Niemcy ponad wszystko kosztem Polek I Polaków A bajki o wspólnym euro finansach publicznych pokoju na świecie i praworządności w ARD- ZDF przez 20 lat słuchałem...Mi się ta szczepionka nie przyjęła ... No i migrantow możecie podrzucać, ale zabierzcie Tuska ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam ten "biedny naród" i tę od "podartych kartek", a także, czy euro, czy nie euro "tam gdizie pan może pana majestra pocałować..." Nie ma ratunku dla Polek i Polakó, niezależnie co się tu będzie wypisywać. Jeśli nie ma ratunku dla Polski, to co będzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mam ten "biedny naród" i tę od "podartych kartek", a także, czy euro, czy nie euro "tam gdizie pan może pana majestra pocałować..." Nie ma ratunku dla Polek i Polakó, niezależnie co się tu będzie wypisywać. Jeśli nie ma ratunku dla Polski, to co będzie? Będzie dobrze, a nawet rewelacyjnie ponieważ sam Naczelnik wraz z najwyższym Komitetem Centralnym PIS zawierzył Polskę za pośrednictwem św. Andrzeja Boboli, Chrystusowi Królowi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To by świetna wiadomość była. Bo Tusk zawiezyl Polske nowoczesnemu Hilterowi w krawacie i gajerku Bossa ...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Mam ten "biedny naród" i tę od "podartych kartek", a także, czy euro, czy nie euro "tam gdizie pan może pana majestra pocałować..." Nie ma ratunku dla Polek i Polakó, niezależnie co się tu będzie wypisywać. Jeśli nie ma ratunku dla Polski, to co będzie? Będzie dobrze, a nawet rewelacyjnie ponieważ sam Naczelnik wraz z najwyższym Komitetem Centralnym PIS zawierzył Polskę za pośrednictwem św. Andrzeja Boboli, Chrystusowi Królowi. hehhehee, bogoojczyźniana sieczka dla niedorozwojów/niemieckich emigrantów. Taki z kaczyńskiego patriota, jak heteroseksualista. Herr jaroslaw, dla Ciebie Pan Premier Tusk!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To by świetna wiadomość była. Bo Tusk zawiezyl Polske nowoczesnemu Hilterowi w krawacie i gajerku Bossa ...
No widzisz i znowu wyszło, że Naczelnik jest zawsze trzy kroki do przodu, tak więc głowa do góry i nie ma co wieszczyć tych katastrofalnych prognoz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
hehhehehe Podobnież pisowski złodziej i bogoojczyźniany bandyta ksiądz michał olszewski jest gnębiony przez reżim Tuska, bo nie dostał hot-doga na stacji paliw!! Skandal! Upośledzeni umysłowo pisowcy, otrzymawszy sygnał od swego pederasto-guru, już organizują strajki i podnoszą słuszny krzyk porównując go do św. Maksymiliana Kolbe!!! hehehheheeh kto się w Polsce urodził, ten się w cyrku nie śmieje
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Już widzę te samorządy... Drugi metr - podwójnie, trzeci x2,5 no i infrastruktura+?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale cudownie pis rozmnożył komunistów w Polsce. Starczyło pięćset+ wprowadzić! Bo pampersowe to było jednak "za mało"...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member