renia
|
A jednak ludzie umierają z zimna, bo wolą wódkę i noc na dworze niż kąpiel i goracą herbatę w noclegowni.
..ich wybór..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pomoc socjalna jescze bardziej wpędza tych ludzi w nędzę Żaden rozsądny rodzic nigdy czegoś takiego nie zrobi swoim dzieciom. Prawdziwa miłość to samodzielność w dorosłym życiu. Nigdy rybę, a zawsze wędkę - przywilej pracy mamy dany od boga (przyrody) jak kto woli. Tak to już ten nasz świat jest bezwzlędnie "wymyślony" bez pracy nie ma... Tak powinno być...ale nie jest.. ..mi żal tych niewinnych dzieci. A ci rodzice nie potrafią im dać dobrego przykładu, bo sami takiego nie dostali.. Są i sytuacje takie, że ludzie pracują, a i tak im nie starcza na czynsz, opłaty i życie..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja wczoraj kupiłam dzieciom 5 książek szkolnych (w tym do nauki niemieckiego i angielskiego) i zapłaciłam "jedyne" 200 zł...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
... i zapłaciłam "jedyne" 200 zł... Potraktuj to jako inwestycje Wiem, wiem - kroją nas na każdym kroku
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie jest trudno z grupy "chojraków" trafić niespodziewanie do nędzarzy. Liczba ścieżek stale się zwiększa, niestety.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi jakoś Palikot nie kojarzy się z odpowiedzialnym człowiekiem.. A nazwanie J. Kaczyńskiego "niebezpiecznym szaleńcem" jest chyba niepoważne...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mają większych problemów..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Nie jest trudno z grupy "chojraków" trafić niespodziewanie do nędzarzy. Liczba ścieżek stale się zwiększa, niestety.
ale z drugiej strony można sobie samem liczbę ścieżek do jakiegoś tam dobrobytu zwiększać a nie siedzieć i narzekać, z doswiadczenia wiem że Ci co naprawde potrzebuja najmniej im sie chce działac/pracować / rozwijać wiec co mam sie takimi ludźmi przejmować. zgadnij która grupa ludzi u mnie w pracy robi nadgodziny przyjdzie w soboty do pracy, potem jedni przy wyplacie biorą z 60-70 % tego co Ci starający i wielkie zdziwienie i zaciskanie pasa i ogólnie bieda i narzekanie na prywaciarzy , znasz to dobrze z praktyki
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...,,niezle,, autostrady buduja... http://finanse.wp.pl/kat,104126,title,Autostrada-na-piasku,wid,12608757,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aż nie chce mi się wierzyć, żeby taka procedura trwała miesiącami i nie wydałoby się to... Przecież ilu pracowników musiało o tym wiedzieć..a nie każdy miał na pewno z tego profity..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|