Teresa Stachurska
Go
|
Pan się tym słownikiem musi popisywać? Zgłoszę adminowi na wypadek, gdyby odwyk miał się okazać trudny.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Pan się tym słownikiem musi popisywać? Zgłoszę adminowi na wypadek, gdyby odwyk miał się okazać trudny.
A pani musi obłudnie tutaj szerzyć poglądy oszustów wszelkiej maści, wichrzycieli i wrogow ludzi? Po co pani się oburza na przykładanie ręki przez Blidę, skoro pani tutaj w rzeczy samej propaguje prawo do stanowienia i wykonywania prawa przez takich ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Bo wiesz Tereska to tutaj taka "napierniczalska" sama nic nie potrafi powiedzieć ale napiernicza nas ciągle jakimis linkami i ciagle rózne fochy stroi a ze to nie mam do niej szacunku no jak to księgowa z GS
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zaczyna się tutaj atmosfera jak na DD.. Co mogą komuś linki przeszkadzać? Jeśli przeszkadzają, to można do nich nie zaglądać po prostu i po problemie..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo wiesz Tereska to tutaj taka "napierniczalska" sama nic nie potrafi powiedzieć ale napiernicza nas ciągle jakimis linkami i ciagle rózne fochy stroi a ze to nie mam do niej szacunku no jak to księgowa z GS Z tą księgową z GS to już jest personalna docinka. Teresa prowadziła prywatną firmę księgowości. Ale gdyby nawet była księgową z GS to co? A kim Ty jesteś Sławek, że ubliżasz innym?
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Przeszkadza mi brak "komentarza" bo po co wkładać linki na forum ??? czyżby wkładajacy je uważał ze reszta użytkowników jest "upośledzona" i sama nie potrafi użyć przegladarki ???
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Bo wiesz Tereska to tutaj taka "napierniczalska" sama nic nie potrafi powiedzieć ale napiernicza nas ci±gle jakimis linkami i ciagle rózne fochy stroi a ze to nie mam do niej szacunku no jak to księgowa z GS Z t± księgow± z GS to już jest personalna docinka. Teresa prowadziła prywatn± firmę księgowo¶ci. Ale gdyby nawet była księgow± z GS to co? A kim Ty jeste¶ Sławek, że ubliżasz innym? Jestem "nikim" ale za to widzę że Ty jesteś podnurzkiem Tereski
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sławek, też wolę jak jest komentarz, to łatwiej jest ustosunkować się do postu. Ale każdy ma prawo robić tak, jak mu się podoba, byleby tylko nie obrażał innych. Ja już się do tego przyzwyczaiłam i odnoszę się tylko do samego artykułu. Myślę, że Teresa przestała dawać własne komentarze, przez osoby takie właśnie jak Ty i Włóczykij, gdyż jesteście bardzo szorstcy w swoich ocenach, a niekiedy niegrzeczni (ujmując delikatnie) i złośliwi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem "nikim" ale za to widzę że Ty jesteś podnurzkiem Tereski Mylisz się "sławek" - ja zawsze bronię swoich poglądów, a nie wybranych osób.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Bo wiesz Tereska to tutaj taka "napierniczalska" sama nic nie potrafi powiedzieć ale napiernicza nas ciągle jakimis linkami i ciagle rózne fochy stroi a ze to nie mam do niej szacunku no jak to księgowa z GS Widzę właśnie, kto tu tylko wejdzie to jak do stajni augiasza To jest przerażające że admin na to w ogóle przyzwala, szczególnie posrywanie tym czerwonym tasiemcem (pasętem) jest obrzydliwe. Brakuje tylko propagowanie tych miłych antyfaszystowskich gnojków co to mordy pełne mają frazesów socjalistycznych i udają bohaterów, a żyją na nasz koszt.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Teraz te linki mogą wyjątkowo drażnić gdy się potelepią na wietrze. Trzeba w Muzyce też uważać.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Sławek, też wolę jak jest komentarz, to łatwiej jest ustosunkować się do postu. Ale każdy ma prawo robić tak, jak mu się podoba, byleby tylko nie obrażał innych. Ja .
No ale widzisz wkładanie na FORUM linków bez własnych przemyśleń to obrażanie reszty użytkowników.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Sławek, też wolę jak jest komentarz, to łatwiej jest ustosunkować się do postu. Ale każdy ma prawo robić tak, jak mu się podoba, byleby tylko nie obrażał innych. Ja .
No ale widzisz wkładanie na FORUM linków bez własnych przemyśleń to obrażanie reszty użytkowników. Dlatego Ci w dziale Muzyka muszą mieć się na baczności, nie ma lekko
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Jestem "nikim" ale za to widzę że Ty jeste¶ podnurzkiem Tereski Mylisz się "sławek" - ja zawsze bronię swoich pogl±dów, a nie wybranych osób. Czyli "twoje" poglądy to Tereski ??
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
RENIAAA!!!! STOP. Nic nie wysyłaj.Pliiissss.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ale widzisz wkładanie na FORUM linków bez własnych przemyśleń to obrażanie reszty użytkowników. No tak Ty to odbierasz. Ja nie. Uważam, że Teresa w ten sposób się asekuruje przed docinkami..
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No ale widzisz wkładanie na FORUM linków bez własnych przemy¶leń to obrażanie reszty użytkowników. Dlatego Ci w dziale Muzyka musz± mieć się na baczno¶ci, nie ma lekko Zawsze mogą tego działu użyć do znajdowania bratnich "dusz" zgodnie z wyjątkiem
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No ale widzisz wkładanie na FORUM linków bez własnych przemy¶leń to obrażanie reszty użytkowników. No tak Ty to odbierasz. Ja nie. Uważam, że Teresa w ten sposób się asekuruje przed docinkami.. Jak się boi docinek to niech na druuuutach robi )))))
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli "twoje" poglądy to Tereski ??
Miałam i mam zawsze swoje poglądy, choć muszę przyznać, że często (ale nie zawsze) są one zbieżne z poglądami Teresy. Też jestem wrażliwa na ludzką krzywdę, biedę i cierpienie..
|
|
|
|
|
|
|
|