slawek
Go
|
RENIAAA!!!! STOP. Nic nie wysyłaj.Pliiissss. Elmo !!! i ty brutusie .......... na blogu nie piszesz ??
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Trzeba w Muzyce też uważać. Język muzyczny jest dość intuicyjny, prosty ale też można namieszać. Dlatego Ci w dziale Muzyka muszą mieć się na baczności, nie ma lekko Tak więc dobra to rada mimo wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Czyli "twoje" pogl±dy to Tereski ??
Miałam i mam zawsze swoje pogl±dy, choć muszę przyznać, że często (ale nie zawsze) s± one zbieżne z pogl±dami Teresy. Też jestem wrażliwa na ludzk± krzywdę, biedę i cierpienie.. No to Kobieto w teren !!!!! tam tyle cierpienia na ciebie czeka a ty tutaj tylko klepiesz od rana do wieczora
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to Kobieto w teren !!!!! tam tyle cierpienia na ciebie czeka a ty tutaj tylko klepiesz od rana do wieczora Z tego wniosek, że Ty całymi dniami pomagasz biednym, dlatego rzadko jesteś na Forum. No i chwała Tobie za to.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No to Kobieto w teren !!!!! tam tyle cierpienia na ciebie czeka a ty tutaj tylko klepiesz od rana do wieczora Z tego wniosek, że Ty całymi dniami pomagasz biednym, dlatego rzadko jeste¶ na Forum. No i chwała Tobie za to. Oczywiście że pomagam przynajmniej nie pitolę publicznie całymi dniami jaki to ja jestem wrazliwy na..............
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jak możesz pitolić o wrażliwości, skoro Ty nawet nie wiesz, co to słowo oznacza..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
RENIAAA!!!! STOP. Nic nie wysyłaj.Pliiissss. OK.. starczy..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lubię podziwiać las tych nowych wiatraków, jak się jedzie na Półwysep, lub do Jastrzębiej Góry.. Dzieciakom też ten widok się podoba..
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
A jak możesz pitolić o wrażliwo¶ci, skoro Ty nawet nie wiesz, co to słowo oznacza.. Widzę za to że ty wiesz wszystko lepiej ;)nawet odemnie P.S. posłuchaj elmo
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Lubię podziwiać las tych nowych wiatraków, jak się jedzie na Półwysep, lub do Jastrzębiej Góry.. Dzieciakom też ten widok się podoba.. To ja podziwiam że tobie się podobają bo ja tych "nowych" wiatraków nie podziwiam. Jest prąd i fajnie ale mieszają tymi łopatami w krajobrazie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to jest takie spokojne, płynne mieszanie.. Piękne.. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Czyli "twoje" poglądy to Tereski ??
Miałam i mam zawsze swoje poglądy, choć muszę przyznać, że często (ale nie zawsze) są one zbieżne z poglądami Teresy. Też jestem wrażliwa na ludzką krzywdę, biedę i cierpienie.. A w czym to się wyraża u Teresy? Bo tak to sobie można... dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A w czym to się wyraża u Teresy? Bo tak to sobie można... dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane.
A musisz znać szczegóły?Pyta Cię ktoś o szczegóły z Twojego życia?Teresa z tego co mi wiadomo pomaga ludziom potrzebującym pomocy i to się liczy.Może Tobie też kiedyś pomoże,kto wie.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
A w czym to się wyraża u Teresy? Bo tak to sobie można... dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane.
A musisz znać szczegóły?Pyta Cię ktoś o szczegóły z Twojego życia?Teresa z tego co mi wiadomo pomaga ludziom potrzebującym pomocy i to się liczy.Może Tobie też kiedyś pomoże,kto wie. A czy ja w jakiś sposób kwestionuję pomoc Teresy? Zapytałem grzecznie aby się dowiedzieć, nie o szczegóły mi chodzi tylko o argumenty. Ale skoro już tak zostaję przyparty to równie grzecznie przypomnę kwestię WOŚP której przecież nie można zarzucić że nie pomaga. A jednak każdy kto myśli dobrze wie że w samej rzeczy WOŚP szkodzi. I to w takim stopniu adekwatnie do skali na jaką działa...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
WOŚP to zły przykład,bo robi przede wszystkim wodę z mózgu ludziom.Przede wszystkim to nie jest działalność charytatywna .Charytatywnie to działa Bill Gates ,bo go na to stać.Wykłada swoje własne pieniądze,a nie zbierane po ludziach.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie to nie jest odosobniony przypadek...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|