|
WojciechS
Go
|
Bez tego i tak jest "hulaj dusza", bo jakby co, to tylko parę złotych i zdrowasiek do wylkepania z pamięci wystarczy...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale ja nie mówię za siebie, tylko za rozgrzeszonych grzeszników...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aha...no to insza inszość...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Takie rzeczy otwierać należy przez sandbox (nie mylić z DobraDieta), gdy ciekawości nie da się powstrzymać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie rzeczy otwierać należy przez sandbox (nie mylić z DobraDieta)...
dobre...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nie widzę w tej decyzji nic niezwykłego! Tak właśnie postępuje biedak, który nie ma pieniędzy na bieżące wydatki.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie widzę w tej decyzji nic niezwykłego! Tak właśnie postępuje biedak, który nie ma pieniędzy na bieżące wydatki.
Jest wiele innych i nie tak krótkowzrocznych "leków", część z nich pod powyższym linkiem wymienia Piotr Kuczyński.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Kiedy Pani Teresa ZROZUMIE, że tu chodzi o zarabianie dużych pieniędzy, przez dużych cwaniaków, a los biednych każdy zamożny cwaniak ma w pyrdeli?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Kiedy Pani Teresa ZROZUMIE, że tu chodzi o zarabianie dużych pieniędzy, przez dużych cwaniaków, a los biednych każdy zamożny cwaniak ma w pyrdeli?
Umówmy się, że przez bardzo dużych cwaniaków. Dobrze? Nie wiem czemu można uważać, że jeszcze nie zrozumiałam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pewno zrozumiałaś, ale ciągle jeszcze próbujesz z tym walczyć. A dopóki rządzący będą dalej mili mózgi zasilane "cukrem" to nic nie da...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mili tylko mieli.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Umówmy się, że przez bardzo dużych cwaniaków. Dobrze? Nie wiem czemu można uważać, że jeszcze nie zrozumiałam A jeśli się już to wie, to lżej się żyje i wszystko mniej dziwi...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
"Ludzie zawsze byli i zawsze będą głupiutkimi ofiarami oszustwa i oszukiwania samych siebie w polityce, dopóki nie nauczą się pod wszelkimi moralnymi, religijnymi, politycznymi społecznymi frazesami, oświadczeniami, obietnicami odnajdywać interesów tych, lub innych klas". Nie podam, skąd ten cytat, ale myślę, że aktualny.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Pan Ulianow - "Trzy źródła..."
|