Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja też nie, , ale popatrz jakich zdolności jest Bobik - przecież krakowska poetka. Poza tym przyniosłam tylko jeden, gdy u Bobika jest ich więcej i nie tylko jego. Ten, który dałam u się tak mnie zaskoczył, że aż go "przepisałam" i artykuł w "Polityce" też przeczytałam, żeby wiedzieć w czym rzecz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też nie, , ale popatrz jakich zdolności jest Bobik - przecież krakowska poetka... Nie rozumiem Teresa... Bobik jest krakowską poetką (kobietą ) czy ten wiersz wstawiła na jego blogu jakaś krakowska poetka? Chciałabym wiedzieć dokładnie, bo śledztwo przeprowadzam...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Kobieta, atrakcyjna. Erudytka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też nie, , ale popatrz jakich zdolności jest Bobik - przecież krakowska poetka. Poza tym przyniosłam tylko jeden, gdy u Bobika jest ich więcej i nie tylko jego. Ten, który dałam u się tak mnie zaskoczył, że aż go "przepisałam" i artykuł w "Polityce" też przeczytałam, żeby wiedzieć w czym rzecz. Teresa, a ja myślałam, że Wy tam ważne sprawy wagi państwowej omawiacie... A może to i są...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kobieta, atrakcyjna. Erudytka.
Czyli nick pasuje na zasadzie kontrastu... Dla zmylenia przeciwnika...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Na blogach "Polityki" od lat jest blog HAU, którego gospodarzem jest Owczarek Podhalański. Możliwe że wzorem Gospodarza niektórzy jego Goście przyjęli tę formułę za dobrą i dla nich, tym bardziej że Owczarek jest osobą lubianą i bardzo dbałą o przyjazne relacje.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa przytoczę ciekawy cytat z artykułu na twoim blogu: "Ciekawostka: najgorsze plemniki ma Śląsk i mężczyźni z terenów wiejskich, mający kontakt z nawozami. Najlepsze – górale. A „spermomocarstwem” w Europie jest Dania. Więc w ostateczności InviMed korzysta tylko z duńskiego banku nasienia. W zależności od gęstości plemników w 1 ml, cena za nie waha się od 300 do 1000 zł. Można szukać fenotypowo podobnego mężczyzny – wysoki, blondyn, oczy niebieskie, wykształcenie wyższe." http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1510722,1,wszystko-co-chcielibyscie-wiedziec-o-in-vitro.read
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To by nam bardzo ułatwiło decyzję...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już skomentowałam...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Już skomentowałam...
Dziękuję bardzo Jesteś najlepsza na świecie, bardzo mi z tego powodu miło.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A pewnie