Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Strasznie naiwne rozumowanie o inwestycjach albo sie wie co się robi albo inwestuje w fundusze obligacji
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
A jak już kazdy z nas będzie zarabiał po 1000 juro to podniosa podatki albo czynsz i trza będzie podnieść
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Przez dwadzieścia lat ani rządzący, ani wybireający im to koryto się niczego nie nauczyli. Zasada jest prosta: "tera kur*a my" przez cztery lata, a co później to siem zobaczy. Pod koniec kadencji sypie się groszem, choć nigdy w reelekcji nie pomogło, a zawsze inflację napędziło. Podwyżka pensji i emerytur skutkuje zawsze wyższą podwyżką towarów i usług, dlatego w portfelach coraz mniej. I taki jest los głupich narodów niestety...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Dziwne... Kto Ci sypał groszem pod koniec jakiejkolwiek kadencji? Musiałeś co-nieco przeoczyć, bo ja niczego takiego nie zarejestrowałem.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A o słynnych "ulgach podatkowych" i "zniżkach składki zdrowotnej", "becikowym", pseudo"pomocy społecznej", utrudnianiu dziłaności i wolności gospodarczej i innych formach świadomego grzebania tego kraju i powiększania deficytu budżetowoego, to nic nie wiadomo? A o przedwyborczych podwyżkach dla komunistów typu górnik, stoczniowiec, nauczyciel, lekarz z pielęgniarką, wojsko, policja też nic nie wiadomo? Szczytem komunizmu i dobijaniem przedsiębiorczości jest np: wprowadzenie sztywnych cen na papierosy! SKANDAL - jak za komuny. I kto to wprowadza, ponoć "liberałowie"
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Mam pytanie: co jest tajemniczego w dacie: 01.01. każdgo roku, że z tym dniem drożej się płaci np: za prąd i wiele innych towarów i usług? Kraj debili i cwaniaków. Ot co...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam pytanie: co jest tajemniczego w dacie: 01.01. każdgo roku, że z tym dniem drożej się płaci np: za prąd i wiele innych towarów i usług? Kraj debili i cwaniaków. Ot co... No taki zbieg okoliczności, że dwa razy powtarza się "01" muszą jakoś uczcić - najlepiej tak, żeby wszyscy to odczuli... A co zrobią jak będzie data: 11. 11. 11 ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Matko, się zaniedbałam Wszystko przez tę za krótką dobę
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i ludzie będą nadal uciekać za granicę. Niedługo będzie nalot na Niemcy....
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jo
|