WojciechS
Go
|
A po co pracować na rzecz biednych? Bo to złoty interes jest. Tak przynajmniej twierdzi dobry wojak Szwejk na przykładzie PCK...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
A jak tym biednym pomóc? Nie przeszkadzać "pomaganiem"
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pani Tereso, w moim komentarzu, przez roztargnienie, nie dopisałem serdecznych pozdrowień dla Pani i odwiedzających Pani serwis, co czynię tutaj, gratulując jednocześnie wzrastającej popularności strony www.stachurska.eu
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Panie Tomaszu, bardzo dziękuję Ta strona to dużo pracy Aktualnie 19.834 wejść. W detalach: w styczniu - tysiąc, w lutym prawie pięc, w marcu trochę ponad siedem. Znaczy tendencja rosnąca, bo do końca kwietnia zostało jeszcze 14 dni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dzięki. Naprawdę nie trzeba. Ja robię to z własnej potrzeby serca... Również się cieszę, że Ciebie poznałam. Mamy dużo wspólnego... Mówią, że dwie damy to gang, jeśli z parasolką to uzbrojony . A na serio - miło
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podoba mi się ta akcja...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"Co i jak robimy dalej?" No jak to co? Trzeba każdemu wpłacić na maklerkę po 100mln i na co komu jakieś tam "pensje gwarantowane"? Co za kraj! Gazu największe złoża w okolicy wliczając syberyjski, geotermalność na całej powierzchni, a tu prąd i gaz najdroższy w Europie. A do tego siem cwaniaki z wall street zastanawiają, jak ten gaz ukraść, aby nikt nie zauważył!
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak sąsiad ma nowszy telewizor led HyperReal Engine cos tam to co zrobić? Trzeba kupić bo nie wypada mieć gorszy
|
|
|
|
|
|
|
|