Radzio
Go
|
Odpłynęła do Unii, w zamian za to, najbiedniejszym ofiarowano serki topione ( oczywiście m.in.) specjalistycznie utwardzone do odpowiedniej konsystencji. Być może w niemieckich wytwórniach. My im stłuszczone, gęsie wątróbki, a w zamian- za minimalną dopłatą- porządnie utwardzone serki. Powinienem się uśmiechnąć, bo przeżyłem. Skoro bidota przeżyła, to czemu nie sprzedać członkom unii nowej "technologii" i tak w marketach pojawiły się wyroby "seropodobne". Ot cała bajka.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Zdaniem MON także taka cykliczna obecność Amerykanów zwiększa bezpieczeństwo Polski."
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Oby nie wykryli u nas terrorystów... Zaraz się znajdzie ze dwa miliony chętnych na darmowe wczasy w Guantanamo. Wiadomo, że Polak potrafi...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"Zdaniem MON także taka cykliczna obecność Amerykanów zwiększa bezpieczeństwo Polski." No jasne! Ciekawe ile głowiczek jądrowych na wyparowanie nam dodatkowo Krem przydzieli z tego powodu?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Ciekawe, czy nie właśnie z tego powodu Niemcy zlikwidowały bazę k/ Frankfurtu?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mnie jednak dołują te badania , bo jak pomyślę jak żywi się mój Młody to szlag mnie trafia. On wygrzebuje każdy najmniejszy kawałeczek tłuszczu, każdą chrząstkę , wszystko co najlepsze wyrzuca. No i zasuwa te słodkości. i mąkę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
bo jak pomyślę jak żywi się mój Młody to szlag mnie trafia.
Wytłumaczyć (że nadeszło nowe ), następnie: lody, placuszki serowe, kluseczki, omlet z odrobiną dżemu (dzieci to uwielbiają) i powoli konsekwentnie do przodu Nagroda jest wspaniała!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|