Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12100705 razy)
|
WojciechS
Go
|
Ja mam postulat, aby "belkę" znieść jak szybko się da, aby zachęcić ludzi do oszczędzania, a nie spekulacji na WGP!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale w tym kraju "elita" jest nastawiona na pożyczanie i wydawanie, a nie oszczedzanie to co my szare myszki bedziemy oszczędzać?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Proszę Teresa ,gdybym wiedziała składałabym "inteligentniejsze" zdania
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, właśnie tak bardzo ładnie napisałaś. Mi się podobają właśnie takie teksty od serca, a nie takie "uczonym" językiem pisane - co rusz wtrącane dwa słówka łacińskie, albo 3 angielskie, dla podkreślenia "wagi" słów a sensu, albo logiki w nim się doszukać nie można. Kiedyś myślałam, że ci, którzy wtrącają te łacińskie słówka tak ad hoc znają łacinę perfekt, ale teraz na studiach widzę, że to tylko pojedynczych zwrotów uczą, tak dla "szpanu"... żeby "maluczcy" nie wiedzieli o czym "wielcy" mówią...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Mnie też ten tekst się podoba, właśnie za to, że taki "od serca"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Toż to prawie 1000€ jest! A nawet 15tys. US$ per year!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zawód poseł. To dobra robota jest Nienormowany czas pracy, obecność niekoniecznie zawsze obowiązkowa no i ten cudowny brak odpowiedzialności Dla osoby bez własnego ego jak znalazł
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Seszele, czy wyspa Jersey? Myślę,że jest jeszcze parę innych miejsc...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dziękuję, Reniu. Już poprawiłam Mnie się jakimś cudem i tamten otworzył. Też podpisałam.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|