Blackend
|
Teraz jest otwarte okienko transferowe (a w kibiców też trzeba zainwestować), więc wydatki muszą być, ale potem...Irlandia
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Żeby chociaż te autostrady dokończyli ... Bez tych mistrzostw europy 2012 to by już dawno była państwowa plajta, a tak to imprezka piłkarska nakręca koniunkturę! Ale co później?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Bez złudzeń Tereso! Będą uczyć najnowszych metod tuczu amerykańskich naukowców opartych na insulinie, statynach i kukurydzy!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
i kukurydzy! Kukurydza oczywiście musi być koniecznie genetycznie modyfikowana!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..." Jako pierwsze zdrożeć powinny mąka, cukier, oleje i tłuszcze - zapowiada "Dziennik Gazeta Prawna" "... Nas to akurat "nie zaboli"...ale zawsze wszelkie koszty i podwyżki obciążają najbardziej tych, którzy już "nie wiążą końca z końcem"... ...żyją tylko z..."przyzwyczajenia"...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale "kuchnia stachurska" się zrobiłapopularna! Gratulacje dla autorki!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Teresa, Ty normalnie od nas papugujesz... Reniu, podaję dalej i mam to za pożyteczną działalność
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A! A'propos popularności Wątek: Mity współczesnej dietetyki - http://www.stachurska.eu/?p=2925 osiągnął 2007 odsłon. Gratulacje najserdeczniejsze Szanownej Autorce . I czytelnikom też .
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Właśnie, gratulacje autorce "mitów..." też!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"Mitów..." miało być!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A! A'propos popularności Wątek: Mity współczesnej dietetyki - http://www.stachurska.eu/?p=2925 osiągnął 2007 odsłon. Gratulacje najserdeczniejsze Szanownej Autorce . I czytelnikom też . Teresa, ja myślę, że to bardziej zależy od dyskusji, niż artykułu...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Oczywiście, że komentarze też mają ogromne znaczenie. Pisałam nawet komuś, że są pierwsze gdy ten ktoś podziwiał moją "pracowitość" czy jakoś tak. Nemer?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, gratulacje autorce "mitów..." też! Bardzo dziękuję... ...to jest dopiero słaba inauguracja...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|