WojciechS
Go
|
Na szczęście ostatnio żyjemy w pokojowych czasach! Oby jak najdłużej...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Fanatyków nie brakuje - trzeba być czujnym i młodzież na człowieka wyedukować
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
60.000 dzieci nie chodzi do szkoły - http://www.stachurska.eu/?p=3910 PS. http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/piotr-zuk-swobodne-mysli-wroclawia-20 „...Prawicowcy w misyjnym zapale są tak przejęci tropieniem spisków, że nie zauważają, iż sami się kompromitują. Nie trzeba im w tym pomagać. Słuchając tych bredni, pozostaje się zgodzić z opinią włoskiego noblisty Daria Fo, który stwierdził, że trudno wyobrazić sobie prawicowych inteligentów. A gdy czyta się komentarze i wypociny prawicowych mózgowców na ich stronach internetowych, przypominają się słowa niezapomnianego prof. Marka Siemka, który uważał, że pojęcie prawicowy intelektualista to oksymoron."
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Adres na który można wysłać prośbę do Prezydenta o zawetowanie ustawy o GMO : listy@prezydent.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Adres na który można wysłać prośbę do Prezydenta o zawetowanie ustawy o GMO : listy@prezydent.pl Wysłałam liścik do Prezydenta...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja też wysłałam.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A ja nie będę Panu Presidentowi zatykać skrzynki pocztowej. Pewnie nie ma czasu tego wszystkiego czytać, co mu dobrzy ludzie przysyłają i hurtowo wywala do kosza!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może podadzą mu ile osób pisało do niego w sprawie odrzucenia projektu o GMO...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Pan President ma ważniejsze sprawy na głowie, np. czemu wczoraj go odcisk bolał albo co dziś na śniadanko i czemu tak mało? I wiele podobnych, innych ważnych życiowych spraw...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Odseparować na rok - nakarmić pasterską strawą i dopiero... Nie jetem jednak pewien czy takie stanowiska nie degenerują pomimo prawidłowego odżywiania?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gdyby Perykles wybrał staranniej żonę, miałby reputację do końca krystalicznie czystą!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może wszyscy weźmiemy przykład z Admina i Teresy i będziemy podpisywać się pełnym imieniem i nazwiskiem? Chyba już dość długo Optymalni są "w podziemiu"... Nie każdy ma ochotę się ujawniać publicznie. Ja będę w ten sposób figurował na Forum do szóstego października tego roku. Umieszczę też swoje zdjęcie w awatarze. Później raczej wszystko wróci do normy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to czekamy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba kandydujesz...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie potwierdzam, ale też nie zaprzeczam, zgodnie z Ordynacją Wyborczą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze by było Optymalne osoby widzieć na stanowiskach rządowych. Wyszłoby to wszystkim na dobre...
|
|
|
|
|
|
|
|