Blackend
|
Ale czy to źle? Wielu chce powrotu tych dobrych czasów
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To były czasy! Zarabiało się 30tys. a wydawało 60tys... I dziury budżetowej nie było.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Auto kupione w fabryce w miare upływu lat wciąż zyskiwało na wartości No więc jak tu się dziwić, że niektórym łza w oku się kręci na wspomnienie tych starych dobrych czasów
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z tym to była ciekawa sprawa...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja wtedy pożyczyłam 200 dolarów i nie zobaczyłam ich z powrotem
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po studiach nie potrafią wypełniać PIT-ów i innych urzędowych formularzy...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
W nowym programie liceum całek ani widu, ani słychu... I to od wielu lat, więc nie jesteś w temacie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prawie wszystkie reformy w szkolnictwie z czasem okazują się "nietrafione"...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No to albo szkołę albo reformatołów do odstawki
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Szkołę, bo jest dziurobudżetoworodna...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Żal tego polskiego rolnictwa. Warunki mamy tylko polityka zła... Już niedługo Reniu My to zmienimy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żeby tylko więcej Optymalnych mogłoby być "u sterów" to szybko by sprowadziło nasze rolnictwo na właściwe tory. Tylko ekologiczna zdrowa żywność może być atutem polskich rolników i pożądanym towarem importowym...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..i - co najważniejsze - może pomóc odzyskać Polakom (i nie tylko Polakom) zdrowe ciało i umysł...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
..i - co najważniejsze - może pomóc odzyskać Polakom (i nie tylko Polakom) zdrowe ciało i umysł...
Oczywiście reniudobrarada wszystko to zrobimy pod egidą twojego komputera !!! nawet du..ka nie bedziesz musiała ruszyć! Jak to było ????? "Liga broni Liga radzi Liga nigdy Cię nie zdradzi" a potem będziemy zyli szczęśliwie i długo ................ jejku to chyba jakiś koszmar
|
|
|
|
|
|
|
|