adamel
Go
|
No, cóż, na Twoje pokolenie nie ma co liczyć.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Sam siebe skreślasz ??
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Nie, ponieważ sądząc z Twoich wpisów musisz być człowiekiem bardzo młodym, no, chyba, że po prostu naiwnym.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Masz jeszcze kilka opcji więc nie wahaj się ich użyc bo z sądzenia z wpisów echhh siadaj pała
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Tak mi się przypomniało czy ty aby jadac ta swoja dwuletnia terenufkom nie zatraciles poziomu ogladania ???
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
No, widzisz, już się nie muszę "wysilać", aby Ciebie "zaszufladkować". Sam strzelasz sobie samobója.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Auto kupione w fabryce w miare upływu lat wciąż zyskiwało na wartości No więc jak tu się dziwić, że niektórym łza w oku się kręci na wspomnienie tych starych dobrych czasów Przedpłąty i talony to było to! I na składakach w POLMOZBYCIE też się wychodziło na swoje... Piękne czasy! Co za piękne czasy to były...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Wszyscy żyliśmy na kredyt państwa. Na kredyt to żyjemy teraz. 800mld długu ma państwo! OSIEMSET MILIARDÓW!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
W nowym programie liceum całek ani widu, ani słychu... I to od wielu lat, więc nie jesteś w temacie. Bo nie ma czasu! W trzy lata trudno przygotować do matury!
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No, widzisz, już się nie muszę "wysilać", aby Ciebie "zaszufladkować". Sam strzelasz sobie samobója.
Jasne że nie musisz pewnie masz w tej swoje dwuletniej terenufce podwyższone zawieszenie i na wszystkich patrzysz z góry czy na tej wysokosci to jeszcze widać jakies szuflady ?? czy tylko schowek w kokpicie ?? P.S. leasing juz spłacony ??
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
W nowym programie liceum całek ani widu, ani słychu... I to od wielu lat, więc nie jesteś w temacie. Bo nie ma czasu! W trzy lata trudno przygotować do matury! Daj znać, jak będziesz już gotów, będę trzymał kciuki
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Choć to zbytek łaski, ale serdecznie dziękuję! Dam znać, aby ci nie ścierpły zbyt mocno!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Zgoda na wykluczenie z debat to korupcja Ale o jakie zepsucie chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
„Uroczyście ślubuję rzetelnie i sumiennie wykonywać obowiązki wobec Narodu.........................."itp. itd..... Tak samo ślubują jak lekarze na na przysiędze Hipokratesa... a wierność dotrzymują tylko świętej Mamonie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...miało być raz "na"...(Nana to był kiedyś taki serial... )
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Oglądałem, ale książka lepsza...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Oglądałem, ale książka lepsza... Przeczytalem calego Zole, co prawda musialem sie zmusic, ale przeszedlem przez tych gornikow itd.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Oglądałem, ale książka lepsza... Przeczytalem calego Zole, co prawda musialem sie zmusic, ale przeszedlem przez tych gornikow itd. Najpierw książka, pracuje wyobraźnia, później rozczarowanieadaptacją filmową, choć nie zawsze! Bywają wyjątki!
|
|
|
|
|
|
|
|