renia
|
...skąd wiesz że kiedyś nie byłem ??
Całkiem możliwe, bo to zostawia zmiany na psychice do końca życia...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Durniejszego postu jeszcze nie czytałam... Ja jak kiedyś czegoś nie rozumiałem, to także wydawało mi sie to durne ale spokojnie przeczytaj jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz.............. Np. książkę Żywienie Optymalne Jana Kwaśniewskiego czytałem kilka razy. Za pierwszym stwierdziłem że to niezły "świr" ale sympatyczne jedzenie zaleca więc się próbowałem zastosować. Tak za trzecim razem to już wiedziałem o czym pisze i że to jest TO !!
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
...sk±d wiesz że kiedy¶ nie byłem ??
Całkiem możliwe, bo to zostawia zmiany na psychice do końca życia... A żebyś wiedziała że zostawia i tak patrząc na Ciebie to wydaje mnie się że tobie by się także przydała jakaś głodówka już nawet nie mówiąc tylko o psychice ;P P.S. a ten Jezus i Budda natenczas po swoich głodówkach to założyli takie religie że do dzisiaj istnieją !! kto wie co mogłabyś stworzyć gdybyś wytrzymała te 40 dóp !
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Daj im szanse, jeśli razem trochę nad nimi popracujemy, to zapewne uda sie im odrobine...................... P.S. ale do parlamentu to bym zakaz dożywotni wprowadził ;(
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Oj tam zaraz zakazy...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Oj tam zaraz zakazy... No ale zobacz o cu tutaj ciągle wnioskują
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z zakazami to tak jest, zależy kto i o co zakazuje
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No ale zobacz o cu tutaj ciągle wnioskują I bardzo dobrze! Dorżną szybciej Ojczyznę Lubą, a my sobie ją ułożymy wreszcie po swojemu od zera...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
MIFID, co to? - ciach spam
to taki podatek na twoje potrzeby np. "pomagania" ale ale Ty do sejmu i nie wiesz ???
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A mnie się zdawało, że to dyrektywa unijna dotycząca rynku inwestycyjnego... Tak, aby polskie autostrady wykonywali polscy podwykonawcy, a zysk zabierały stare państwa Unii. Dlatego ponoć wykopali Chińczyków.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale obecność nie jest obowiązkowa?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mogę wejść na Twój blog...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz tak. Ale wcześniej było zakluczone...
|
|
|
|
|
|
|
|