Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa, ciekawi mnie to, ile osób przyjdzie do tej "Biblioteki". Na ogół ludzie wolą takich "Innych" nie widzieć i nie słyszeć i w ogóle udawać, że ich nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ano! A lista długa i końca nie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... i cała odpowiedzialność spadnie na tych którym sie nie udało zwiac To nie dobra wiadomość, ponieważ znajomi, którzy pracują w warszawskim oddziele banku, biorą udział w tej amerykańskiej "promocji", ale nie wiem co o tym sądzić? Tym bardziej, że oni przemyślanie dokonują wyborów i są z "systemem" "...za pan brat- odkąd ich znam. A mnie proponowali pożyczkę na reaktywację działalności... na szczęście nie byłem już wtedy wiarygodny dla Banków.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Przeczytałem jednak i rozumiem już, czemu ta pani serwuje takie bzdety!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlaczego bzdety? Brzydko określasz... Każdy ma prawo do swoich poglądów. Każdemu wydaje się (albo jest pewien), że ma rację. W końcu jeszcze trwa demokracja w naszym pięknym k-raju...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Kraj tuczników musi we wszystkim przodować. W świrach też...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystkie choroby tak samo "leczą"...ważne, aby klienci na leki byli - najlepiej do końca życia... Leki tylko chwilowo objawy łagodzą a w sumie to bardziej niszczą organizm niż leczą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba o to chodzi, żeby leki uzależniały... nie tylko psychotropy...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Coś jak legalne narkotyki...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja siostra miała jednorazowo podwyższone bardzo ciśnienie i udała się do lekarza (bolała ją strasznie głowa). Lekarka (w Niemczech) zapisała jej leki na obniżenie ciśnienia i siostra miała je cały czas brać. Po trzech dniach - jak już ona się całkiem dobrze czuła - odstawiła te leki i po dwóch dniach bardzo źle się poczuła i ciśnienie podskoczyło jej jeszcze bardziej. Teraz już bierze te leki codziennie i nie próbuje ich odstawiać. Jakoś w tych wszystkich lekach są silne zaburzenia "odstawienne"... właśnie coś tak jak w narkotykach...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Czarna magia czasem uzależnia...
|