|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Uważaj WojciechS. Mądrenaukowce mówią że ten kto nie uznaje autorytetów, naukowców i innych autorytetow ten jest chory psychicznie.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Nie wpadajmy ze skrajności w skrajność, wyczyszczenie zębów kiedy coś w nich siedzi jest zasadne. Natomiast fałszywe jest twierdzenie że zęby należy myć i szorować bo inaczej będą dziury. To jests dokładnie nic innego jak robota szatana. No i do tego dochodzi ten cały syf który pakują w tubki. To też nie jest jakiś wielki problem ale sysstematycznie uzywanie szkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Nie ma problemu renia, ja będę dzielić... oczywiście uczciwie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli rozbudują do tego celu "odpowiednią" administrację, to nie będzie czego dzielić, jeno trzeba będzie do interesu dokładać...
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Z pewnością. W końcu musi być sprawiedliwość.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jak prosi o pomoc, to wyeksmitują tego bidulka...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Ale co? Nie opłacało się? To ta słynna "polska zawiść".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To ta słynna "polska zawiść".
Nie. To pragmatyczne podejście do tematu "kasa robi kasa". Nie kandydowałem i nie zamierzam kandydować, a udział w głosowaniu daje mi możliwość komentowania. Bezcenne
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
To ta słynna "polska zawiść".
Nie. To pragmatyczne podejście do tematu "kasa robi kasa". Nie kandydowałem i nie zamierzam kandydować, a udział w głosowaniu daje mi możliwość komentowania. Bezcenne Dobrze żeś to wziął w cudzysłów. Ale moim zdaniem, tak mnie autorytety nauczyły, to ta mała zawiść powoduje że ktoś mówi o kasie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Własne zdanie zawsze u każdego szanuję.
|
|